自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

好激氣! JC shop 騎馬機 (拖退款) !!

好激氣! JC shop 騎馬機 (拖退款) !!
剛睇 壹週刊 ----> Eason 嫂有義氣 !
佢幫朋友向 JC shop 追回騎馬機 訂金!

我有同樣經歷,但仲慘!

我老公在 3 月頭 係 JC shop (TST) 訂左騎馬機。已經俾全數 HKD 15500 + 火牛 300. 佢地話 4- 6 星期送貨。
點知等到 四月尾,無消息,打電話去問。佢話未有貨.....
拖拖拉拉

個經理 :Alan係 6月話會退款.... 等等等
一時話會計部開錯票,一時話寫害字樓安排緊…
成日叫你多等兩個星期....好多 excuse....

: 拖到今時今日 9月 8 日 都未收到....
,好離譜!
JC shop咁大間水貨店,仲用周潤發合照做生照牌
真係影響佢公司形象!

係咪要去壹週刊投訴?公告天下?
請問有冇受害者係 BK ?

Josiemama

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 好激氣! JC shop 騎馬機 (拖退款) !!

有冇攪錯呀, 拖咁耐都得既!!
一於去一周刊...等等投訴喇!!!

話時話, 我有部 osim 騎馬機, 有保養 $3000 , 唔知有冇人要呢? :mrgreen:

大宅

太過份了

別墅

巳經聯絡(壹週),佢話會儘力幫我追退款。
會聯絡 JC shop 負責人
下一期會登出緊,睇下退款有冇著落…

記住留意下期壹週…

禁止訪問

大宅

萬幾蚊比晒錢wo,咁信得過間公司既 ?-( ?-( ?-(
拖咁奈報警la同佢有親咩
d人同我公司買幾佰蚊野都要一手交錢,一手交貨la

首頁

尾頁

跳至