論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有無人同我一樣?

大宅

陪月勳章

回覆:炒左印印後現在才發現佢偷左野

死啦 我聽日都炒工人 都好怕之後先發現唔見嘢

大宅

gemgemgem 發表於 13-4-21 23:49
死啦 我聽日都炒工人 都好怕之後先發現唔見嘢
快 D check 貴重嘢有冇唔見啦。Good luck !

別墅

我都試過, 但係已經走左成個月先發現冇左2個錢箱,所以冇符

大宅

我也是!一部防水相機同六、七千蚊人仔!

大宅

我都試過炒咗工人幾個月後先發現唔見咗萬幾蚊新台幣!!(放在文件中,冇諗過佢居然找到)

我有一朋友更激氣,她的婚莎竟被前工人偷去!她結婚多年,婚莎留作記念,一直放在柜頂的盒內,平時根本不會查看!工人走了很久才發現!!

男爵府

呢啲真係冇辦法,我地永遠估唔倒佢會貪啲乜

男爵府

Me too! I found out she took all my C$, US$, A$ & emptied the red packets I kept from last year. Almost $30,000 but it was almost 3 months after she left.

大宅

2019勳章

咁大件事!快D久不久要望下D財物先!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我好D,淨係一條新既NIKE運動褲

大宅

用夾萬啦!將損失減到最低。
我有個朋友個印印走左后發現唔見一大包米....真的估佢唔到!(因為佢走時,我朋友把貴重野搬離家中,可能咁樣,連米都唔放過)

子爵府

回覆 rainrain613 的帖子

我上次炒印印後發現不見了全新未開盒的DVD 機(仲係我老豆幫我去電訊盈X續約換番來的)和一個全新未剪排牌的Mickey 旅行袋...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咩都偷,真係救命

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

平時都濕濕碎咁偷~~~!
尤其,差不多完約又唔續約!
唯有,睇緊d!

首頁

尾頁

跳至