2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

我前排飲咗好多咖啡、汽水、涼茶,
又有食減肥藥…雖然聲稱不含西藥,
好驚…點算?有影響嗎?

大宅

引用:我前排飲咗好多咖啡、汽水、涼茶,又有食減

原帖由 starbabymm 於 13-04-22 發表
我前排飲咗好多咖啡、汽水、涼茶,
又有食減肥藥…雖然聲稱不含西藥,
好驚…點算?有影響嗎? ...
唔食都食咗,唔飲都飲咗!宜家你知道有咗就即停,乖乖戒口!
有BB係緣份,你keep住產檢,係你既點都係你既!

大宅

回覆:今照啱啱用棒棒驗…中咗…但係

嗯~~唔好諗咁多啦!由而家開始戒口law,無事既~Btw, welcome!!!

別墅

我都係,之前未知有左,食左好多魚生,生蠔,又出在trip去台灣玩;

個b都未有心跳(日子尚短),但個心就好唔安定咁囉。

大宅

懷孕初期胎兒一係有,一係無,唔會話影響完繼續生長。這是我個E生講的。

大宅

回覆 aprnral 的帖子

係咪真架?咁我都放心小小,今朝驗完都未得閒去見醫生,
聽朝先去

複式洋房

唔好太擔心,反正要搵醫生寫介紹信去醫院排期,問下醫生有無安胎藥,如果暫時唔需要,就去睇中醫調理身體兼安胎啦。除咗上bk, 仲可以加入媽媽會,有好多JM俾到意見你。

別墅

我都係尋日自己驗到有, 今朝打電話去醫務所, 姑娘幫我book下星期, 話宜家咁早去檢查冇用喎.... 呢個禮拜有排驚啦~~~
大家 jm 加油!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
0 ... 2 3 4 5 6