自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

剛剛中銀㩒機彈卡唔彈錢即打熱線十世無人聽,入銀行揾職員幫手個個都話唔得閒!廢銀行!

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:carng.ng 的帖子

我都討厭中銀,啲職員相對其它銀行感覺真係hea啲(我一個中銀戶口都無).

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

回覆:carng.ng 的帖子

咁而家有人幫未?

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

最憎個d乜鬼熱線, 實係無人聽, 愛黎把鬼

808280    發表於 13-4-22 20:53

象牙宮

回覆:離譜!

幸福可以好簡單

珍珠宮

好媽媽勳章

BOC service too bad! I cut all their cards already, even the current account!

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好慘喎,依家有人幫到手未呀?

翡翠宮

2019新春慶豚圓

彈卡唔彈錢,我老公試過恒生要一個禮拜先攞得返啲錢呀

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

樓主依加點算?

伯爵府

搵經理幫手

珍珠宮

畀面勳章

而家有人幫你未呀

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好黑仔,
你依家點呀?

翡翠宮

剛剛返到屋企,一肚火!食錢時已經即刻打電話及叫阿女入銀行揾幫手,點知個個職員都話唔得閒唔肯出嚟!到電話試咗5次終於接通又話要户口no.,好彩我帶咗簿仔出嚟啫,唔係我邊記得呀(我嗰張係多用途卡面頭唔係户口號碼)!講完電話咪急急腳入銀行排隊用簿仔攞,想請佢哋check下户口有無過到數又話佢哋唔係直接中銀查唔到,谷鬼氣咪直接攞錢算,又話我簽名唔似,重簽都唔收貨,之後仲叫個女上司埋嚟趕我走!我話我早幾日扭親手所以有d彎轉唔到,我仲主動俾埋身分證佢對,點知佢話「我哋唔對身分證喎,個個攞張身分證出嚟我哋使咩要你哋簽名呀」曄!我聽完當堂火起,我咪話「你做咩留難我?宜家我有簽名、有身分證明文件你都話證明唔到d咩?」最後其他客都鼓噪,佢先死死氣俾錢

珍珠宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 畀面勳章

引用:剛剛中銀㩒機彈卡唔彈錢即打熱線十世無人聽

原帖由 carng.ng 於 13-04-22 發表
剛剛中銀㩒機彈卡唔彈錢即打熱線十世無人聽,入銀行揾職員幫手個個都話唔得閒!廢銀行!:ang ...
你想withdraw
幾多錢? 如果唔係中銀戶口,例如係東亞,渣打,citibank,最少要withdraw 500,否則會reject transaction.
Btw,每次提款都要拎通知書比較保障

我是一隻喵

子爵府

伯爵府

一句唔得閒=唔洗做?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+carng.ng+於+13-04-22+發表剛

原帖由 siumeow 於 13-04-22 發表
你想withdraw
幾多錢? 如果唔係中銀戶口,例如係東亞,渣打,citibank,最少要withdraw 500,否則會reject ...
攞$1000因要同個女買嘢,正常嘔卡程序,但應該要嘔錢時等咗好耐,跟住個mon就顯示機器故障。10秒後彈番正常待機畫面。

男爵府

畀面勳章

回覆 carng.ng 的帖子

根據我既經驗,入行搵職員幫手就得,至於無人理你,你可以complain個職員架

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

可怒也

大宅

我老闆也試過,入銀行職員話幫唔到佢,最後無左幾千蚊

首頁

尾頁

跳至