烹飪搵食

跳至

首頁
23456...34

尾頁

男爵府

Where can we buy 薄荷粉? Is it easily to be found at any supermarket? How much should we put in?

子爵府

引用:噙晚pm賣家問幾時發貨,佢淨係話盡快咋,好

原帖由 ladykin 於 13-04-23 發表
噙晚pm賣家問幾時發貨,佢淨係話盡快咋,好心急呀
你淘嗎??

子爵府

引用:Quote:bbcooking+發表於+13-4-23+00:36+回

原帖由 prisyan 於 13-04-23 發表
咁仲好味
想問下上淘寶打咩搵到?你系邊間買?可pm我嗎 5該你

大宅

跳跳虎 發表於 13-4-23 10:23
我都想係美國買,可唔可以pm話我知美國邊到買,返港後要轉壓嗎?
我上yonanas網頁,佢有講邊公司有得賣架,我唔知我表姐去邊間買呀返黎轉變壓器應該得喇,USD49.9咋

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

LSHMWS 發表於 13-4-23 11:08
想問下上淘寶打咩搵到?你系邊間買?可pm我嗎 5該你

各位, 為免再犯規以至封post, 請留意以下1) 及4), 唔好在版面叫人pm, 唔好post link.

在使用本討論區之前,會員必須完全同意、接受並遵守版規。

禁止:

1) 與本討論區討論內容無關之文章(Off Topic);不停在版面留下私人傳訊(PM)、電郵索取或提供資料的沒有可讀性的內容

4) 張貼有關集體團購/訂購/代購 的帖子或回覆,包括查詢或推介任何團購/代購網站及進行未經授權的團購活動(親子王國官方團購除外)。

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我想問下已有機的jm, 你地如果整香蕉+乳酪+水果, 次序係點落, 我想問定先

伯爵府

熱血勳章

見大家講得咁開心, 我都好想玩, 不過考慮緊:

美國online訂, us49.9, 不過係咪要轉插頭同唔知有無保養.
香港fb代理, HK6XX, 包送貨及1年保養

唔想買淘X, 香港行貨係方便啲, 但真係有啲貴, 同埋只會夏天用, 唔知會唔會玩一個夏天就唔玩

大家唔好問我喺邊度買, 我都係自己刨咗jm嘅文先知, 希望喺度講吓心聲唔會犯規, 未買又想買嘅jm唔知有咩睇法?

子爵府

引用:見大家講得咁開心,+我都好想玩,+不過考慮緊

原帖由 natzuki 於 13-04-23 發表

美國online訂, us49.9, 不過係咪要轉插頭同唔知有無保養.
仲做緊6XX呢個價嗎?上星期五已是最後一天特價。

natzuki  其實我無問今日咩價, 可能會再貴啲. 咁....真係好貴呀!  發表於 13-4-23 12:53

子爵府

引用:我想問下已有機的jm,+你地如果整香蕉+乳酪+

原帖由 catnapper 於 13-04-23 發表
我想問下已有機的jm, 你地如果整香蕉+乳酪+水果, 次序係點落, 我想問定先 ...
我會三樣野間住落!

子爵府

大廚勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:prisyan+發表於+13-3-30+09:46+此+po

原帖由 edith208 於 13-04-23 發表
係咪所有材料, 冰一晚, 攤10分8分鐘放入機就ok? 我第一機溶溶地, 雪翻又太硬
係呀, 我近排整都冇早果排咁挺身, 不過又未至於溶, 雪番係會硬身d, 不過好似雪糕咁擺一陣都ok

子爵府

大廚勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:特登"不"俾C6食嘅士多啤梨yonanas+加北海道

原帖由 edith208 於 13-04-23 發表
特登"不"俾C6食嘅士多啤梨yonanas 加北海道奶凍
請d奶凍我食呀

子爵府

引用:OMG!!!+我表姐竟然幫我在美國訂左!好興奮

原帖由 boomui 於 13-04-23 發表
OMG!!! 我表姐竟然幫我在美國訂左!好興奮!而家要等人拎返黎hk....不過唔知幾時先收到
...
so happy, 但美版要跟牛, 記住唔好直插開機

子爵府

引用:Quote:原帖由+boomui+於+13-04-23+發表OMG!

原帖由 跳跳虎 於 13-04-23 發表
我都想係美國買,可唔可以pm話我知美國邊到買,返港後要轉壓嗎?
要轉壓, 睇番watt數跟牛

子爵府

引用:Where+can+we+buy+薄荷粉?++Is+it+easily+t

原帖由 suewong 於 13-04-23 發表
Where can we buy 薄荷粉? Is it easily to be found at any supermarket? How much should we put in? ...
烘焙店有, 我仲未整, 整完話你知

子爵府

引用:Quote:LSHMWS+發表於+13-4-23+11:08+想問下

thx, 希望各jm合作, 拜托

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+boomui+於+13-04-23+發表OMG!

so happy, 但美版要跟牛, 記住唔好直插開機
知唔知用咩牛,我個P仔機有個牛唔知啱唔啱?

子爵府

引用:Quote:原帖由+catnapper+於+13-04-23+發表

thx, 希望各jm合作, 拜托
甘可5可以講打咩搵到咖??

子爵府

引用:我想問下已有機的jm,+你地如果整香蕉+乳酪+

我想問下已有機的jm, 你地如果整香蕉+乳酪+水果, 次序係點落, 我想問定先 ...
香蕉 -> 乳酪 -> 生果 -> 香蕉 -> 乳酪 -> 生果

子爵府

引用:Quote:原帖由+catnapper+於+13-04-23+發表

香蕉 -> 乳酪 -> 生果 -> 香蕉 -> 乳酪 -> 生果
我就快可以加入你地話題不過想問下如果整完再放雪櫃雪吾知得吾得呢?可以放幾多日呢

子爵府

引用:見大家講得咁開心,+我都好想玩,+不過考慮緊

原帖由 natzuki 於 13-04-23 發表

美版要加牛, 冇保養, 其實我冬天都會整

首頁
23456...34

尾頁

跳至