自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我一拖二仲要大住個肚。。。仲叫 我小姐
我就覺得。。。
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:帶小朋友出街, 你想人叫你太太定小姐呢?

冇所謂,剩係唔想人叫我師奶/阿姐咋

lypoon  x2  發表於 13-4-23 16:18
dj.hkhk  你又啱喎  發表於 13-4-23 16:14
misskwokwok    發表於 13-4-23 16:09

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

冇所謂,只要我識得應佢就得

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

冇所謂!

侯爵府

2019勳章 玩具勳章

叫小姐最safe啦wo

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 遊學勳章 畀面勳章

冇所謂

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

冇所謂,靚女都ok

dj.hkhk    發表於 13-4-23 16:13
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

伯爵府

2019勳章 好媽媽勳章

唔通叫你亞蟬咩

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

魚肉 發表於 13-4-23 16:07
我最唔想人地叫"靚女"囉
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

男爵府

熱血勳章

太太/小姐都冇所謂!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

叫小姐都ok

水晶宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無所謂

伯爵府

2019新春慶豚圓

冇所謂,都係一句,不過唔好叫我呀嬸就得喇

珍珠宮

唔通你想人叫你阿姐c9,小姐或姨姨我都ok

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

無所謂, 唔好叫我大嬸就得啦~

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

冇乜所謂喎...

公爵府

2019勳章

都係一句啫,有自信的話,叫我阿姐/師奶我都唔怕。

大宅

全世界得我工人會叫我做太太... 佢都係細我兩三年,叫到老晒

男爵府

最憎人叫呀姐!好肉酸
小姐,太太都無問題

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:冇所謂,剩係唔想人叫我師奶/阿姐咋 +

原帖由 魚肉 於 13-04-23 發表
X2~

simple is the best~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題