自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

大家有冇試過差不多傾好交收安排但最後jm消失咗,SEND極PM都唔回應未呀....好歹都比個回覆吖!留埋手提比佢都唔理.... 唔賣請早講費事白等,阿B唔等得架嘛真係要呻下

如jm kaledioscope (High chair)有緣看到此post請聯絡我啦!

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

占妹 發表於 13-4-23 16:08
大家有冇試過差不多傾好交收安排但最後jm消失咗,SEND極PM都唔回應未呀....好歹都比個回覆吖!留埋手提比佢 ...

你都好啲,
有幾多jm遇倒啲出到去交收果陣先玩失蹤

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:大家有冇試過差不多傾好交收安排但最後jm消

原帖由 占妹 於 13-04-23 發表
大家有冇試過差不多傾好交收安排但最後jm消失咗,SEND極PM都唔回應未呀....好歹都比個回覆吖!留埋手提比佢 ...

simple is the best~

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

最怕遇到啲咁既嘢…!!

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:賣家人間蒸發~~

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

珍珠宮

畀面勳章

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

翡翠宮

減齡達人勳章

你搵過第二個賣家吧啦,呢個咁唔負責任,搵到佢都唔好再幫襯佢啦

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

凶多吉少 我唔係指個賣家本人, 係指你想買嗰件貨啫

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

引用:大家有冇試過差不多傾好交收安排但最後jm消

原帖由 占妹 於 13-04-23 發表
大把呢d人啦!我比人放左NNNN次飛機喇!都5知D人咁無品、責任感,點教下一代呀!

wingkaho    發表於 13-4-23 17:03

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:占妹 的帖子

買過第二張啦!

伯爵府

好多呢d咁既人, 你都係放棄啦, 尋極都尋唔到個人contact你架喇

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

所以成交後必須交換電話號碼,點都留多個聯絡方法
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

最討厭呢D人

首頁

尾頁

跳至