網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

如題,系咩系淘寶網頁seach度打集運咁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:如題,系咩系淘寶網頁seach度打集運咁 +

原帖由 hello^_^ 於 13-04-23 發表
如題,系咩系淘寶網頁seach度打集運咁
係。仲可以選定地區黎 search。

大宅

2019勳章

回覆:zater 的帖子

咁運輸公司下面有個價錢1元個的系咩,系要同佢買嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hello^_^ 發表於 13-4-23 19:40
咁運輸公司下面有個價錢1元個的系咩,系要同佢買嗎?
唔使理佢個 $1, 要睇佢下面 d 資料先, 例如: 京廣快遞 首重 $xx 續重 $5 (住宅附加費 $xx), 自己比較下想用邊間集運同用邊間快遞黎香港, 用佢地集運地址之前, 旺旺集運收唔收新客, 仲收的話, 拍貨時就可以 用佢地個集運地址, 之後自己查看物流, 見到自己 d 貨全部比集運簽收晒, 就可以旺旺集運, 話佢地知幾多件貨, 比所有運單號同速遞公司資料佢地, 佢地集齊會磅重, 幫你改價 / 或叫你拍幾多次 (即係例如 $60, 就o係數量果度改成 60 黎拍), 自己改返好個香港地址, 就搞掂, 然後等貨到. 有 d 集運公司係會收左首重先, 到 d 貨齊晒佢地度, 磅重就比埋繽重錢, 總之自己睇清楚果間集運 ge 網頁內容, 佢地會寫清楚要點做, 睇完都明唔晒, 就要旺旺佢地問清楚.

大宅

2019勳章

回覆:zater 的帖子

Thx,明白曬

大宅

引用:Quote:hello^_^+發表於+13-4-23+19:40+咁運

原帖由 zater 於 13-04-23 發表
唔使理佢個 $1, 要睇佢下面 d 資料先, 例如: 京廣快遞 首重 $xx 續重 $5 (住宅附加費 $xx), 自己比較下想用 ...
好詳細我都有呢個疑問好耐,多謝解答

禁止訪問

大宅

2019勳章

回覆:kingging 的帖子

thx

首頁

尾頁

跳至