自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

大家依家用緊幾錢呢?(上網+家居電話)
黎緊要續約!佢打黎話$208一個月!抵嗎?

伯爵府

畀面勳章

回覆:請問大家香港xx上網用緊幾錢呢?

有冇人幫到我?

大宅

回覆:siuwai1115 的帖子

啱啱簽咗2年$148 +家居電話+wifi + $100coupon

伯爵府

畀面勳章

引用:啱啱簽咗2年$148++家居電話+wifi+++$100cou

原帖由 Decmar 於 13-04-25 發表
啱啱簽咗2年$148 +家居電話+wifi + $100coupon
唔該晒你呀

大宅

Decmar 發表於 13-4-25 17:54

請問你呢個價係新客定續約價?

大宅

引用:Quote:Decmar+發表於+13-4-25+17:54+啱啱簽

原帖由 alexlee 於 13-04-25 發表
請問你呢個價係新客定續約價?
係續約㗎

大宅

回覆:Decmar 的帖子

前幾日,有個打嚟話要收我228蚊續約。:;pppp:

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

180$ -wifi(屋企 + 出街手機),上網,bbtv

2年約,有PK禮卷200$,同唔知幾多套bbtv果電影。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+alexlee+於+13-04-25+發表請

原帖由 Decmar 於 13-04-25 發表
係續約㗎
邊間呀?

伯爵府

畀面勳章

引用:前幾日,有個打嚟話要收我228蚊續約。

原帖由 LikBMa 於 13-04-25 發表
前幾日,有個打嚟話要收我228蚊續約。
嘩!個個都唔同價!好狗呀

男爵府

引用:180$+-wifi(屋企+++出街手機),上網,bbt

原帖由 chowqv 於 13-04-25 發表
180$ -wifi(屋企 + 出街手機),上網,bbtv

2年約,有PK禮卷200$,同唔知幾多套bbtv果電影。
是否續約,有冇該salesman 電話?

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

eg123 發表於 13-4-25 21:18
是否續約,有冇該salesman 電話?

無留低啵。

呢個價已經係加左,我之前係168$/2年約,中間free 4個月。

sales打黎,我話明價錢不變就續,最後見佢如12$,之前有既offer都有,就算。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

醒目開學勳章

除左睇價錢都要睇返個速度.

屋企下星期改用$138+屋企WIFI+NOW TV,200M獨立光纖,我覺得值.唔知到時速度如何.

不過唔係HKXX

男爵府

我用緊香港Xx$168,簽左24個月,用左1年,佢今日打比我話可幫我換線上500m 至1000m 收費$198,我都唔知係咩

大宅

Sell 我168 only 上網 :;pppp: 重話今日唔續 你打上來就198 睬佢都傻:;pppp:

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Decmar 發表於 13-4-25 17:54
咁平﹖我講到牙血都出埋都仲係$175,bb100+固網+wifi+100coupon (後面兩項我要唔要都得)~我見好多都係呢個費,仲想問係咪底線,我就到期喇~

大宅

剛剛新約218簽两年,免四個月,等於186,包家居電話、上網(wifi~家居和出街)、電視、lDD(200分鐘)再加2B1(吾係好明,話出外旅行可以打電話返HK)。
本來問佢有冇禮卷送,係咁話冇,同樓上位姊姐差吾多就算。同前两日既228蚊(只有電話和上網)相差甚遠。
不過我諗都係呢D價。

複式洋房

每間公司都唔同价錢

伯爵府

引用:大家依家用緊幾錢呢?(上網+家居電話)黎緊

原帖由 siuwai1115 於 13-04-25 發表
大家依家用緊幾錢呢?(上網+家居電話)
黎緊要續約!佢打黎話$208一個月!抵嗎?
78寬頻+48家居電話

男爵府

依家d價跟屋苑跟用幾耐跟速度,限死曬,所以你問到價$都唔係個個用到,講價都無用

首頁

尾頁

跳至