興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前用s3用開dolphin上網,我一直用桌面版,上Facebook都可以玩到candy,不過轉左z,就玩吾到,吾支援flash,可以點做??

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:用sony z 玩吾到電腦版candy

上 adobe 官網可以搵到 flash 11,download咗安裝好就應該得

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Yubi.T 發表於 13-4-25 22:23
上 adobe 官網可以搵到 flash 11,download咗安裝好就應該得
adobe flash player not support android 4.1+ verison.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

miriam 發表於 13-4-26 10:33
adobe flash player not support android 4.1+ verison.

sorry.... 無留意佢部 Z 係 4.1

全力支持捐血行動~

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

咁請問係 candy crush app 入返個 facebook 戶口, 會唔會有返 fb 關數資料, 繼續打
落去呢?
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

珍珠宮

linggo 發表於 13-4-26 11:15
咁請問係 candy crush app 入返個 facebook 戶口, 會唔會有返 fb 關數資料, 繼續打
落去呢?
...
可以

男爵府

引用:Quote:Yubi.T+發表於+13-4-25+22:23+上+ado

原帖由 miriam 於 13-04-26 發表
我用緊4.1.2都得。

大宅

引用:Quote:原帖由+miriam+於+13-04-26+發表adob

原帖由 xopinkpink 於 13-04-26 發表
我用緊4.1.2都得。
我玩吾到,請問點先玩到

男爵府

引用:Quote:原帖由+xopinkpink+於+13-04-26+發表

原帖由 姆名 於 13-04-26 發表
我玩吾到,請問點先玩到
你裝咗flash player未?

大宅

引用:Quote:原帖由+姆名+於+13-04-26+發表我玩吾

原帖由 xopinkpink 於 13-04-26 發表
裝左啦,我用番原裝chrome黎問,佢話我設定為停用,但我吾知係邊設定,chrome個設定都無flash揀mouth:吾知點搞

男爵府

引用:Quote:原帖由+xopinkpink+於+13-04-26+發表

裝左啦,我用番原裝chrome黎問,佢話我設定為停用,但我吾知係邊設定,chrome個設定都無flash揀吾 ...
我未試過用chrome,我之前其實答網友4.1.2支援flash,唔係話玩倒,因我冇乜點玩,但啱先幫你試咗用原裝browser 上網頁版飛卜,係玩倒喎,我都係第一次咁玩,轉頭我試chrome。

男爵府

我試咗係唔得嘅。

珍珠宮

xopinkpink 發表於 13-4-26 16:34
點解唔用佢個app玩嘅?

男爵府

引用:Quote:xopinkpink+發表於+13-4-26+16:34+你

原帖由 whyyou 於 13-04-26 發表
點解唔用佢個app玩嘅?
其實我不嬲都冇玩,我夫人用我部機玩啫,都係用apps玩。

別墅

想問手機係咪玩到電腦板candy??
因為我都玩完哂app,如果可以就唔駛等更新

[img align=left]http://www.filecabin.com/up1/1160493500-SUM.gif[/img]

珊瑚宮

裝左啦,我用番原裝chrome黎問,佢話我設定為停用,但我吾知係邊設定,chrome個設定都無flash揀吾 ...
咁用opera 瀏覽器試吓啦

全力支持捐血行動~

男爵府

BK Milk勳章

咁sony z係咪真係裝唔到flash?

:verycold:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

引用:咁sony+z係咪真係裝唔到flash?

原帖由 小wingwing 於 13-04-26 發表
咁sony z係咪真係裝唔到flash?
download flash player 11 apk file,我裝左睇到 bk 用 flash 既廣告

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

BK Milk勳章

回覆:miriam 的帖子

我唔知點解都係download唔到,會唔會有網址?thanks^^

:verycold:

別墅

我都玩了appn 的candy, 但又未 update 到, 所以一路都有用我部 note 玩 candy的,
但近哩個幾星期就開唔到, 一按入去就去到play store 叫我下載, 我都想知点解咁??

首頁

尾頁

跳至