親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢度好多人問有關廸廸尼嘢, 開番個post大家傾下問下,
(但謝絕在此買賣門票)

我先~

mmm.... 原來我發覺帶水1支和麵包入去, 都可以架,

仲有, 帶個吉樽就可以有免費水...

chanhaiyi112    發表於 17-4-14 12:46
puibbb  仲有, 帶個吉樽就可以有免費水... 係邊度有得取?  發表於 13-11-13 16:24
cat_koo  多謝你開呢個分享區,知多啲,成年無入園囉~  發表於 13-9-11 23:09

男爵府

回覆:Singpiano 的帖子

切好既生果,都比wor

洋房

回覆:廸迪尼分享區~

上星期入去見到前面有麵包都得

洋房

支裝飮品都可以

複式洋房

回覆:Singpiano 的帖子

之前聽jm話可以帶杯麵,證實過係唔俾過

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

杯面應該唔俾, 但在園內餐廳有熱水, 帶個thermo 壺去就得

水晶宮

餅/糖/麵包/紙包飲品/膠樽飲品 都可以帶

只係唔比 玻璃樽/罐裝飲品/易變壞食物 (如 :壽司之類)

麵包帶左好多年

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我想問下紅咭銀咭金咭有咩分別?價錢差幾多?thx

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

引用:我想問下紅咭銀咭金咭有咩分別?價錢差幾多

原帖由 焯男bb 於 13-05-05 發表
我想問下紅咭銀咭金咭有咩分別?價錢差幾多?thx

依家冇左紅卡喇,HKDL web site 有晒你想知既野 (*^_^*)

http://park.hongkongdisneyland.com/hkdl/zh_HK/magicAccess/overview?name=MagicAccessTypePage

大宅

回覆 Singpiano 的帖子

請問有沒有人是annual pass member而收到15/4-30/6前可免費帶一位賓客一同前往樂園玩呢?還有二次可用$255買票入場這promotions呢?因本人不
滿只從朋上朋口中得知,並沒收到任何資訊,你們呢?
Thx

水晶宮

Molin123 發表於 13-5-6 01:54
回覆 Singpiano 的帖子

請問有沒有人是annual pass member而收到15/4-30/6前可免費帶一位賓客一同前往樂園 ...

我都係個 fd 講架咋~

佢地有收到email, 以前我老公都會收到email, 但近呢2年唔知點解d promotion email 無晒影,
上年10月renew 時都 remind 左佢地, 但都仲係收唔到, 上次6折購物無啦, mystic point 登記試玩無啦, 帶朋友入park 無啦,
最新係 6/5 - 12/5 7折購物都無收到, 我打算一陣打去hot line 同佢地講~

Baby_Mak  4月中買左條公主裙(正價), 10/5 7折wor, 買多條 ^^  發表於 13-5-20 13:44
Baby_Mak  我5月10日入場, STAFF 同我講而家唔會send email 比大家, 話入場時有suprise wor.  發表於 13-5-20 13:43
lamlamming  激死,我都無收到喎!!!!原來5月6-12買野有7折  發表於 13-5-6 14:28

子爵府

我無收到試玩mystic point, 和免費帶人e-mail 呀!!!!!

子爵府

在youtube有條迷離莊園內的片段,share 比大家睇----

http://www.youtube.com/watch?v=rJp5D_IbwJ0&feature=share

水晶宮

點評lamlamming 激死,我都無收到喎!!!!原來5月6-12買野有7折

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

所以好多時要自己多d 上 magic access 個web site check what's new~

https://www.hkdl.hk/MA/pages/index.do?_page=home

水晶宮

Singpiano 發表於 13-5-6 12:18
在youtube有條迷離莊園內的片段,share 比大家睇----

幾正WOR 段片, 拍出黎 D 音樂星塵都睇得到好立體咁飛黎飛去~

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實我試過好多次用個冰袋... 袋左成袋樽冰凍飲品.. 只要無鋁罐. 就可以入場..

食物.. 佢地只係唔可以熟食.. 你一般俾小朋友食既食物都OK~

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:thunder_bunny 的帖子

唔該晒

子爵府

回覆 thunder_bunny 的帖子

[size=15.555556297302246px]原來5月6-12買野有7折

[size=15.555556297302246px]我都唔知

我30/4 剛買咗隻公仔, 唔抵!!!!!

水晶宮

引用:回覆+thunder_bunny+的帖子[size=15.555556

原帖由 Singpiano 於 13-05-06 發表
回覆 thunder_bunny 的帖子

原來5月6-12買野有7折
28/4 sun 我都買左條 Rapunzel 毛巾啦

差10%,都未算好蝕的,星期日原本唔想入,但有7折,要買野做手信送比d日本朋友,因為8月去Tokyo DL,到時會一齊玩,佢地唔止有Tokyo 2個 parks annual pass, 上年黎HK 仲買埋HKDL 白金卡,超癲

果邊30 週年呀,去睇新 parade

Cheuk2012    發表於 18-3-11 22:54
snow28     發表於 14-10-17 02:38
HR123    發表於 14-1-24 16:58
puibbb    發表於 13-11-13 16:27
Singpiano    發表於 13-5-13 01:03

首頁

尾頁

跳至