美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家有咩推介?
去韓國唸住順便買D返黎
因我冇用開韓國護膚品完全冇頭緒買咩好,請大家推介下,Thx

男爵府

引用:請問大家有咩推介?去韓國唸住順便買D返黎

原帖由 babeBBDoll 於 13-05-08 發表
請問大家有咩推介?
去韓國唸住順便買D返黎
Eutude House.化妝品 好靚,bailna co. Cc cream
base 好用。Tonymoly snail and snake mask, 蝸牛cream. 另外有枝好似針筒咁話去紋好勁。雪花秀
Whoo 好潤不過貴D。Masks 係明洞好多 要搵搵自己需要什麼功能。Innisfree green tea 夏天用好爽

大宅

回覆:韓國有咩護膚品同面膜好用

如果美白同淡斑有咩推介?BB cream 邊隻好用?

男爵府

引用:如果美白同淡斑有咩推介?BB+cream+邊隻好

如果美白同淡斑有咩推介?BB cream 邊隻好用?
美白淡斑我在香港買Whoo sample size 用因平好多,韓國賣Whoo 好貴啊! Tonymoly snail cream 都唔錯。BB cream Banila co
多色有隻shimmer 可單或溝埋一齊用。現在好hit 係cc cream. 可去到試試

大宅

引用:Quote:原帖由+babeBBDoll+於+13-05-08+發表

原帖由 Corney619 於 13-05-08 發表
美白淡斑我在香港買Whoo sample size 用因平好多,韓國賣Whoo 好貴啊! Tonymoly snail cream 都唔錯。BB cr ...
多謝指教!我對韓國護膚零知識,所以想先了解大家有咩推介先去買同試,我只怕到時花多眼亂唔知買左D咩返來

伯爵府

TONY MOLY / missha蝸牛都唔錯

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Corney619+於+13-05-08+發表

多謝指教!我對韓國護膚零知識,所以想先了解大家有咩推介先去買同試,我只怕到時花多眼亂唔知買左D咩返來: ...
etude house mask 一覺得呢兩隻都好用 又吾貴

複式洋房

請問大家有咩推介?
去韓國唸住順便買D返黎
tony moly mask都好用,但會貴啲

複式洋房

請問大家有咩推介?
去韓國唸住順便買D返黎
去到韓國 必買handcream 1000won一支 抵

大宅

引用:Quote:原帖由+babeBBDoll+於+13-05-08+發表

原帖由 corney 於 13-05-08 發表
tony moly mask都好用,但會貴啲
大約咩價錢?

大宅

去到韓國 必買handcream 1000won一支 抵
呢個係咩牌子?

大宅

etude house mask 一覺得呢兩隻都好用 又吾貴
大約幾錢架?

大宅

我岩岩買左the saem 既paper mask 返黎試 好唔錯喎 又唔貴 20000won 10塊 即港幣14蚊度一塊 ok wor

大宅

我岩岩買左the saem 既paper mask 返黎試 好唔錯喎 又唔貴 20000won 10塊 即港幣14蚊度一塊 ok wor

大宅

引用:我岩岩買左the+saem+既paper+mask+返黎試+

原帖由 Cammy 於 13-05-08 發表

...
Thx 仲有冇其他推介

大宅

innisfee paper mask好好用 另外nature republic有隻綠色既ge狀paper mask好用呀 好補濕

大宅

引用:innisfee+paper+mask好好用+另外nature+rep

原帖由 Ccbbb 於 13-05-08 發表
innisfee paper mask好好用 另外nature republic有隻綠色既ge狀paper mask好用呀 好補濕

...
如果護膚品呢?

男爵府

左邊Étude House cc cream. 8 in 1 多功能搽完加碎粉方便。Seam bubble mask 用完妁爽同乾淨,cleansing foam. 有小小粒子
夏天用好啱,baby choux base 有3 隻色 我用粉紅色調色之後上cc cream 面色靚咗好多。另外個兩支分別lip stick and lip tint
好鐘意佢D顏色好sharp

男爵府

引用:左邊Étude+House+cc+cream.+8+in+1+多功能

原帖由 Corney619 於 13-05-09 發表
左邊Étude House cc cream. 8 in 1 多功能搽完加碎粉方便。Seam bubble mask 用完妁爽同乾淨,cleansing f ...
補相

男爵府

引用:Quote:原帖由+Corney619+於+13-05-09+發表

原帖由 Corney619 於 13-05-09 發表
補相
補相

首頁

尾頁

跳至