網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

4號中午下單,寄貨返嚟,到e家都冇影,電話,whatsapp, facebook,都出齊,依然冇覆,check 過件貨已到HK,但冇人派!有冇人可教我點做!

大宅

醒目開學勳章

回覆:救助!"HK愛掏" 我中伏了

我都係,我5號下單都未收到貨,我自己打去國通查話聽日先送黎。(觀塘區)

大宅

我選自取,佢就做到今發明到!但我次次what app 佢都有應架,有時係應得慢d囉。

子爵府

我今日下晝大約6點facebook msg佢地, 岩岩點幾有回覆.

近排用自取, 有sms通知, 都係今發明到.

珍珠宮

2021勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我曾經打算用但0個排佢地又停電, 又同國通有誤會攪到d件無得派
結果用左其他
但我add過佢旺旺做好友, 見佢呢幾日都無online
係咪一定要靠whatsapp或fb聯絡佢地架?
其實我都係鍾意用返旺旺去溝通多d, 旺旺雙方都一目了然睇到晒張單, 唔洗花時間對資料先查到件

子爵府

BDT 發表於 13-5-10 00:15
4號中午下單,寄貨返嚟,到e家都冇影,電話,whatsapp, facebook,都出齊,依然冇覆,check 過件貨已到HK, ...
我用佢好OK喎,平抵正!我係屯門區,啱啱又用佢,5月7號下單,5月9號晚收貨,12kg收75元,送上門,快遞員服務好,有禮貌。雖然唔係今發明至,但係每次都做到今發後至,又冇收附加費,以咁嘅價錢,咁嘅服務,我好滿意喎!最like佢個自助系統,好快update。以前用過上海,廣州集運同dimbuy,我最like係呢間!

子爵府

BDT 發表於 13-5-10 00:15
4號中午下單,寄貨返嚟,到e家都冇影,電話,whatsapp, facebook,都出齊,依然冇覆,check 過件貨已到HK, ...
你試下去越豐個網查,睇下件貨嘅下落。http://www.yfexpress.com.hk/welcome/bill_track_cus.asp

男爵府

回覆 grawong 的帖子

我都係9號晚屯門區喎,佢送上門之前有冇打俾你?
佢直接殺上我公司 , 估佢唔到

Miuboo  送公司唔打電話, 因預左你OFFICE HR 有人係度  發表於 13-5-10 11:29

子爵府

nita2012 發表於 13-5-10 02:42

我都係9號晚屯門區喎,佢送上門之前有冇打俾你?
有打電話比我先呀,9:45pm 打比我,10:45pm收貨。我係住宅,唔係公司。

男爵府

用過佢2次,2次都有預先打黎
同埋之前送屯門係星期1,3,5

預佢唔到:;pppp:

大宅

瑤瑤~ 發表於 13-5-10 02:19
我曾經打算用但0個排佢地又停電, 又同國通有誤會攪到d件無得派
結果用左其他
但我add過佢旺旺做好友, 見佢 ...
佢哋唔用旺旺,我多數打電話,不過要連打幾次才通。

男爵府

回覆:BDT 的帖子

我用過佢幾次都無問題,好快手喎 次次都今發明到,d快遞仲打兩次電話黎confirm。
我住粉嶺,送住宅。

大宅

之前中過伏, 已轉其他了

男爵府

引用:4號中午下單,寄貨返嚟,到e家都冇影,電話

原帖由 BDT 於 13-05-10 發表
你試下打去問,我個case 同你差唔多,日日打去國通問,次次話派都冇,再三追問之下原來被扣關了!應該唔關愛掏事,佢地幫我追問先知道。而加唯有等!!!同日日打去國通問!

大宅

上佢FACEBOOK 睇, 都幾多苦主, 等入機, 等收貨, 等回覆

子爵府

nita2012 發表於 13-5-10 06:03

用過佢2次,2次都有預先打黎
係呀,我今次覺得係意外嘅驚喜,仲諗住星期五先收貨,估唔到星期四就送嚟,好happy呀!

珍珠宮

我件貨七號已見到係香港,到而家都未派比我

男爵府

我7日截單前下單,但8日先發貨(聽說因為天氣原因只出了一車).希望今晚收到貨啦...

大宅

醒目開學勳章

請問有沒有JM 8號下單自取收到短訊未呢?等左成日果邊無人覆我好黑仔呀!送上門又未到,自取又無消息

大宅

我昨日下午 5 點合單(共20件貨),半夜有 whatsapp 話已運送香港途中,剛剛 4 點已送到我家(美孚)。

首頁

尾頁

跳至