烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

知唔知澳門邊間酒店, 價錢合理(不要太貴),交通方便又企理?

知唔知澳門邊間酒店, 價錢合理(不要太貴),交通方便又企理???
其實此行去"馬交"都係為左行下食下既jei, 有無邊間酒店, 又平,交通又方便呢? (乾淨企理便可)

Thanks a lot!

PS順便問下, 有邊度做SPA 或者揼骨好架????

大宅

Re: 知唔知澳門邊間酒店, 價錢合理(不要太貴),交通方便又企理?

我8月住過'金龍',都ok(開左唔夠一年), 又近碼頭,對面漁人碼頭,買package $1150 for two, 包buffet早餐。

複式洋房

Re: 知唔知澳門邊間酒店, 價錢合理(不要太貴),交通方便又企理?

Prisc88,

咁係咪即係包埋船票ga la, 我想星期六去, 會唔會貴d ga, 你向邊度買package ga??? thanks a lot!!!

patpatchiu

禁止訪問

複式洋房

叻哥成日賣廣告果間「利澳酒店」都唔錯架,有SPA 同揼骨等服務(另外收費)。我暑假先同一大班朋友去完,一行六人,買左兩套套票$2,380(4張來回船飛及兩間雙人房),然後另加兩套來回船飛$600,以三個人住一間房黎計,除勻每人先至$500(即係每人俾多$200就有酒店住),不過就要辛苦其中兩位朋友瞓晏D,因為只有4位可以享用免費自助早餐。至於交通方面每間酒店都有專車往返碼頭,所以唔駛驚唔就腳喎!講真妳有幾多時間會逗留係酒店裏面,倒不如將慳番既錢用黎大吃大喝好過。過關後記住係澳門碼頭既旅發局攞D關於當地既飲食、交通、名勝等指南旁身。祝妳旅途愉快!
patpat_chiu 寫道:
知唔知澳門邊間酒店, 價錢合理(不要太貴),交通方便又企理???
其實此行去"馬交"都係為左行下食下既jei, 有無邊間酒店, 又平,交通又方便呢? (乾淨企理便可)

大宅

patpatchiu

係ar,船票加酒店,我地係中旅社買ga,我上次係星期日去,but係暑假旺季,所以可能同e加o既星期六差不多價錢你試下問la!

男爵府

prisc88,

包埋船飛嗎? 2歲小朋友計唔計錢?

同假日比又如何

prisc88 寫道:
我8月住過'金龍',都ok(開左唔夠一年), 又近碼頭,對面漁人碼頭,買package $1150 for two, 包buffet早餐。

男爵府

lwt,

2個人計知唔知要幾錢? 邊到可以買到套票

lwt 寫道:
叻哥成日賣廣告果間「利澳酒店」都唔錯架,有SPA 同揼骨等服務(另外收費)。我暑假先同一大班朋友去完,一行六人,買左兩套套票$2,380(4張來回船飛及兩間雙人房),然後另加兩套來回船飛$600,以三個人住一間房黎計,除勻每人先至$500(即係每人俾多$200就有酒店住),不過就要辛苦其中兩位朋友瞓晏D,因為只有4位可以享用免費自助早餐。至於交通方面每間酒店都有專車往返碼頭,所以唔駛驚唔就腳喎!講真妳有幾多時間會逗留係酒店裏面,倒不如將慳番既錢用黎大吃大喝好過。過關後記住係澳門碼頭既旅發局攞D關於當地既飲食、交通、名勝等指南旁身。祝妳旅途愉快![quote]
patpat_chiu 寫道:

[/quote]

大宅

'金龍'
夠新, 無嘢做既時候可以落留下二樓玩下大細機, 老虎機 (可以細細地玩下, 爽呀)

首頁

尾頁

跳至