單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

vincentBB你都好得閒喎!~你pm比人個電話唔係你自己嗰噃!

vincentBB
你都好得閒喎!你pm比人個電話唔係你自己嗰噃!

事源我今日收咗個pm,就係e位vincentbb,佢留咗個手機號碼比我打去話想bid我d嘢,叫我打電話搵apple,我打到去真係有apple e個人,不過根本就唔係vincentBB,而apple亦話比我知,我唔係第一個收倒e位vincentBB嘅pm囉!唔明e個vincentBB係咁用人哋電話號碼出pm冇咩好處囉!
van ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

Re: vincentBB你都好得閒喎!~你pm比人個電話唔係你自己

會吾會又係編子1簇,小叫d喎

別墅

Re: vincentBB你都好得閒喎!~你pm比人個電話唔係你自己

Post出嚟就係覺得有咁嘅可能囉! :cry:
至好當事人可以表吓態啦!

禁止訪問

別墅

咁 vincentbb or apple 又係咪識架??

別墅

?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
我淨係知我倆個都唔識囉!
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1393.gif[/img]

複式洋房

我是新會員,見到關於vincentBB好多評語。
我不知這個討論區,原來咁恐怖會受到騷擾 ~我都要小心。可能apple係佢仇家,佢想人幫佢煩apple,但係咁用人哋電話出pm,又騷擾其他mani真卑鄙:tongue:

and recall topic about this: **VIEW**

大宅

有病嫁??

首頁

尾頁

跳至