跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔知哩度多唔多PC媽咪呢?

自己係or 老公係. or 其他紀律部隊都可以架.
為左增加我係呢度既投入感 開個新topic黎傾下. 哈哈.. :lol:

我老公係PC 衣家係黃大仙.
住係順利.. :mrgreen: 套哂老公D野7黎tim. 千其唔好話過佢知呀!!!
[/url]

男爵府

Re: 唔知哩度多唔多PC媽咪呢?

海魚媽 寫道:
自己係or 老公係. or 其他紀律部隊都可以架.
為左增加我係呢度既投入感 開個新topic黎傾下. 哈哈.. :lol:

我老公係PC 衣家係黃大仙.
住係順利.. :mrgreen: 套哂老公D野7黎tim. 千其唔好話過佢知呀!!!

我住果度 有機會在平台見面

珍珠宮

我老公都係PC

e家住緊粉嶺d村屋,不過遲d要搬lu(未知幾時),
因為抽到德褔ar(不過我哋仲未有key睇樓),
諗住搬返出kln,bb第時讀書/揀學校會多d選擇

男爵府

kim 無相. 你認得我. 我唔認得你喎.
咁我好蝕..

monty
德褔.. 無乜好學校.. to be honest
不過有間樂緻幼兒院. 讀N班一流.

[/url]

珍珠宮

海魚媽 寫道:
monty
德褔.. 無乜好學校.. to be honest
不過有間樂緻幼兒院. 讀N班一流.

諗住搬出kln方便咋,hehe....
幼稚園想揀培正,但之前1年想俾佢返2歲班,
近近圩有乜好介紹呢
樂緻幼兒院好似要全日wor,我想返半日ga,
因為我全職湊囡~~

係wor,你之前都住德褔ga喎

男爵府

哦. 全職媽咪.
但係我識個係德褔住既全職媽咪.
都去樂緻讀喎. 因為佢地真係好好.
到時你就知.

德褔囉. 但係我自己唔中意.
[/url]

珍珠宮

海魚媽

你唔like住德褔/德褔幼稚園

why ar

別墅

KIMKIMNANA,海魚媽

我都係順利友呀,得閒真係落街行下,吹下水啦!

別墅

mmmickey 寫道:
KIMKIMNANA,海魚媽

我都係順利友呀,得閒真係落街行下,吹下水啦!

Us too...@ Shun Lee

mmmickey,
Hello...long time no see ar!!!! Sorry, Ashley & I just be busy the last while. Should arrange a day to meet up.

珍珠宮

wa.....咁多順利友ge

男爵府

真係好多順利友. hehe..
上個星期我上左club house 既瑜珈班. 都OK喎.

monty,
我中意住德褔 去邊度都方便..
不過之前係住1房單位. 又唔夠分攞G-grade
所以唯有攞順利囉. 一家4口..
不過順利有3房又真係好好用.
德褔廳大. 小朋友可以四圍走
德褔幼稚園.. 我唔中意佢太商業feel.. 又貴.
[/url]

珍珠宮

海魚媽

我哋7月尾抽到,但到e家都未有得攞,
都唔知要得到幾時
揀德褔都係貪佢夠方便,不過就真係好舊

其實想揀黃大仙 & 牛池灣,不過唔夠分

男爵府

我個時攞順利都等左3個月. 仲要個個星期吹佢交樓..

德褔. 我攞個時. 佢大維修左. 好新淨架.
你攞幾座?

黃大仙. Sure 好正la. 又大. 我都想..
我兩件都唔夠分..!!!
[/url]

珍珠宮

wa....3個月ar....咁耐ge

我攞T座,26樓(頂樓)

點解要咁高分ge

大宅

hihi,

我老公都係pc, 不過在海上 我住在油塘, 但我地想下年抽順利呀, 因為我地好唔仲意油塘e 度, 因為太近公屋, 好多大陸人呀, 又有d 中學生在我地平台食煙喎... 希望下年真係可以同你你做鄰居啦

不過我地都唔係相隔太遠啫, 得閒可以約飲茶

男爵府

多人搬.. 佢地咪做唔切囉.

黃大仙. H-grade 仲大過我地G-grade.. sure 多人要la.
[/url]

男爵府

rebecca,
我老公好唔中意油塘. 所以無攞.
但係我又覺得. 順利有順利既唔好.
真係好大風.. 一落雨就好狼狽..
又潮濕. 又唔方便..
[/url]

別墅

係呀,好大風呀,吹起我了,怕怕,所以有少少風就會坐小巴,唔坐巴士,依家有了cc選擇唔出街朋!

大宅

海魚媽,

唉...我地e 度又咪咁潮濕...我地初初搬來時(約三.四月)個廚房濕到d 牆出哂水呀

我地最初覺得交通方便, 但住落覺得好什囉, 幾個屋苑先得一間惠x超巿, 同一個街巿, 所以好多人, 如果囡囡遲d大個要落平台玩, 都唔係咁放心 (因為我見過有d 唔係我地屋苑既o靚仔在爭波枱, 同在遊樂場走來走去

大宅

mmmickey 寫道:
係呀,好大風呀,吹起我了,怕怕,所以有少少風就會坐小巴,唔坐巴士,依家有了cc選擇唔出街朋!

咁我都去過你地o個度呀, 又真係好鬼大風 不過帶住小朋友, 出入都搭車, 咁都可以接受...同埋我仲意你地o個度有clubhouse

首頁

尾頁

跳至