自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

間屋交通,雖然係新界區。但樓層,間格,生活配套等全部都唔差。

就係衰係裝修唔靚仔,咁你會覺得情願比市價平,直接出租就算。 因無時間攪,同埋橫掂租客都唔會住得好企理。費時晒錢,晒時間。

定重裝? 但都要4,5皮。

先唔該晒

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:間屋交通,雖然係新界區。但樓層,間格,生

原帖由 maggie0930 於 13-05-18 發表
間屋交通,雖然係新界區。但樓層,間格,生活配套等全部都唔差。

就係衰係裝修唔靚仔,咁你會覺得情願比市 ...
重装, 收番市價

禁止訪問

回覆:如果你間屋既裝修較舊式,你會先裝修,再租?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

油下油打下蠟啦,或者鋪下磚仲好,想都想個租客住得舒服d,交租爽手d

侯爵府

回覆:如果你間屋既裝修較舊式,你會先裝修,再租

油返靚間屋,乾淨租出去都快啲架。

大宅

回覆:hellomag 的帖子

咁多位,先多謝你地既意見。

但我間屋只油完3個月。

我都係白磚地,我覺得有啲土。
因唔係依家最興既膠地板。
但如要重鋪,我先要搬走全屋傢俱。所以覺得好大工程。

我有想過,係咪單身客唔啱磁磚地??
但如果改租俾有小孩,怕畫花封牆。除非小朋友較大。

唉…仲知就煩。

瑪瑙宮

大廚勳章

幫間屋化個妝,吾使4-5萬,除非間屋好大。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁

尾頁

跳至