自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今日續咗會但好後悔!我用白金年咭因為可以免費寄存自己bb車同借佢既bb車,每次慳百幾蚊,而且迪欣湖免費租船,而家全部無,而且佢等我續咗會先俾新既優惠通知我,早知我就只係續金卡,真係好呃人!jm 睇清楚先好續!

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:迪士尼續會優惠大減,jm 要睇清楚!

點解你唔問左先續

男爵府

引用:點解你唔問左先續 +

原帖由 akachanman 於 13-05-19 發表
點解你唔問左先續
所以我咪係度叫jm睇清楚先續會,但佢真係應該通知會員有重大改動而唔係靜靜地減優惠,我收到電郵叫續會但就唔提七月一日減優惠,唔老實既手法囉!

禁止訪問

水晶宮

o__o 發表於 13-5-19 23:56
但係我入會嘅時候有優惠喎,咁係到我出年先有優惠,定係7 月1 日就冇?

...

http://park.hongkongdisneyland.com/hkdl/zh_HK/magicAccess/overview?name=MagicAccessType2013Page#benefits

即係現有優惠去到30/6, 1/7就唔同左~

堅奸 wor~ 無左free 行李, 冬天可以keep d褸喺出面嘛, 唔使拎住嘛~

水晶宮

其實佢生日送cake 都廢啦, 又要人一定要book buffet 先可以拎個cake, free buffet 又要人book 酒店房住 先食到 =.=

我地都唔係用左好多次呢d 優惠咋~

我5月果份野都無用到

男爵府

回覆:GentooMama 的帖子

甘仲有冇優先入場看音樂劇?

子爵府

別墅

我都俾佢呃左... 我仲要二月份續會, 當時未出7月優惠, 冇諗過佢會CUT優惠, SEND左EMAIL俾佢地投訴, 回覆埋D廢話。之前我都出過POST同大家講, 但好似冇咩人做白金咭, 冇人理我, 不如多D人係咁.. SEND多幾個EMAIL投訴啦~~~~~~~~

男爵府

畀面勳章

其實唔係個女鍾意去, 我諗我都未必續
(我只係續銀咭)

禁止訪問

侯爵府

引用:我都俾佢呃左...+我仲要二月份續會,+當時未

原帖由 nathanmami 於 13-05-20 發表
我都俾佢呃左... 我仲要二月份續會, 當時未出7月優惠, 冇諗過佢會CUT優惠, SEND左EMAIL俾佢地投訴, 回覆埋D ...
我地唔去,大把強國人。

伯爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章

:;pppp:

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我一家3口都係白金咭, 早前睇報紙見到話7月1日開始停呢d優惠, 我老公都話唔續了.

男爵府

今個星期日去續, 多謝jm報料...一定問清楚先lu ~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

:;pppp: 我玩埋今年都唔續了, d優惠好廢......連d優先試玩都要抽, 好搵笨

珍珠宮

睛靈勳章

計我話,佢咁大支嘢,揾鬼同佢買年咭,講真一年去得幾多次,夏天又熱,以前紅咭係最抵,遲下上海迪士尼開咗,到時睇佢點死

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

真係好唔抵喎!

男爵府

回覆:winpoopoo 的帖子

呢樣仲有,但我已睇哂!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

thunder_bunny 發表於 13-5-20 00:42
其實佢生日送cake 都廢啦, 又要人一定要book buffet 先可以拎個cake, free buffet 又要人book 酒店房住 先 ...
仲有呀,一定要食dinner先送

首頁

尾頁

跳至