美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

SK II還可用嗎?

我手頭重有好多產品未用,請問邊D產品有問題??
:-( :-(

大宅

Re: SK II還可用嗎?

why not?? i still use.....

複式洋房

d 報紙只得中文譯名,都可以估o下係邊隻o既;最緊要睇o下自己驚唔驚,但大陸已停售,妳可以衡量o下。
「你們要靠主常常喜樂,我再說,你們要喜樂」 腓立比書4:4

複式洋房

Now, I live in Austrialia. So I didn't know the update information for SKII. Can you give me some product name? Thank You

禁止訪問

大宅

不如您話邊隻護膚品無微量金屬呀!咁驚,不如驚食落肚D孔雀石綠啦!污染既水....油膩既 'M' 記....大把野要驚,
大陸D野都好信....唔怪得知"靚女人係蠢"呢句說話閞始要信 :tongue:

複式洋房

husky 寫道:
唔怕,我仲用緊,如果真係有問題,我諗都即刻停售啦

Agree!!
I still use SK II ~ signs up base & facial treatment essence. no problem wor.....
:pint:

大宅

佢隻mask係好掂,殘樣簡直係起死回生呢!

男爵府

佢有兩隻mask架喎,係美白 or 保濕個隻呀? thanks,

joeamanda2004 寫道:
佢隻mask係好掂,殘樣簡直係起死回生呢!
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至