夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

老公時時不在家,做女人好寂寞!

老公一星期先返來一次,第日就走,好似依家放假都幾悶,都唔想出街.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 老公時時不在家,做女人好寂寞!

你老公係大6做野??

洋房

係呀!8月中開始!不過二年前都係大陸及越南後來由再係香港做廚房.

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有無小朋友?

因為我老公係外地工作,我同佢已經分開住左3年半,頭個兩年都係一年先見一次,上年開始隔3-4個月見一次

因為我要湊女,所以暫時都唔覺得寂寞

洋房

有個8歲的仔,不過緊係想個老公係自己身邊.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我老公就唔係大6做野, 只不過好多時我放假時, 佢都要返工. 我暫時未有小朋友. :mrgreen:

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

為搵食都無計,不過我覺得自從同老公分開左生活,佢對我好左好多 :lol:

洋房

我同你一樣,以前成日見面就為錢x交,依家事實上感情係好左,錫下,傾下計,我相信大家心中都掛住的,不過諗起中秋節就..個仔可能跟亞媽返去玩. :cry:

琥珀宮

你自己有無野做?

子爵府

好媽媽勳章

其實如果小朋友放假...可以帶埋小朋友上去搵你老公...唔一定要等你老公放假先陪你地...

[url=http://lilypie.com][img]

洋房

老公係大6有嘢做唔放便,放假係屋企無嘢做.

別墅

我以為我老公返返夜班,同我的返工時間調轉已經好慘,原來仲有人慘過我.三年都分開住,俾我實頂唔順,唔離婚都痴線....

子爵府

我老公一個月大約有25-30%時間出咗trip (星,馬)...
我地未有小朋友(想有), 有2隻狗狗~
我有時都幾悶, 特別係weekend... :-|

琥珀宮

所以話呢...有時D野你要睇過人地既處境先知道自己其實係幸福

寶貝兒 寫道:
我以為我老公返返夜班,同我的返工時間調轉已經好慘,原來仲有人慘過我.三年都分開住,俾我實頂唔順,唔離婚都痴線....

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我老公一個禮拜有四日唔係香港,我又唔覺悶喎,可能有個女係度搞住晒,剩係湊女都用晒 d 精神,邊有時間俾我諗個悶字點寫•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

琥珀宮

呢句真呀!不過自從阿女返全日學之後,我日頭時間都幾悶下架,所以報左好多course讀囉!:lol:

miriam 寫道:
我老公一個禮拜有四日唔係香港,我又唔覺悶喎,可能有個女係度搞住晒,剩係湊女都用晒 d 精神,邊有時間俾我諗個悶字點寫•

大宅

寶貝兒 寫道:

我以為自己係望夫石,老公返夜,要朝早先返黎......
原來仲有d夫妻係咁耐都見唔到一次,我諗只係我大貪成日想老公多d陪我......... :-( :-(

民房

我一個月見我男朋友一次我都覺得好難頂,初初時都唔覺得咁難頂(我地兩個係異地戀,佢係大陸),但係越來越頂唔到,可能係我越來越愛佢,需要佢.... 令到我自己咁啦.... 有時仲係度諗係咪應該同佢結束會好過d,同埋好怕到頭來都係無結果。

但係度見到你stkyo的留言,你同你老公之前一年都係見到一次,令到我覺得自己的情況都唔係太差.....可以繼續下去....我希望佢可以做到我老公啦

洋房

Re: 老公仵氻ㄕb家,做女人好寂寞!

[quote]
[email protected] 寫道:
我一個月見我男朋友一次我都覺得好難頂.....

其實幾內見一次唔緊要,最緊要愛你有幾深,他對你好嗎?

琥珀宮

老公時時不在家,做女人好寂寞!

我同老公覺得,只要兩個人係深愛對方,你就會感受到對方係你隔離一樣,否則...同床都可以異夢

qqkalai 寫道:

其實幾內見一次唔緊要,最緊要愛你有幾深,他對你好嗎?

首頁

尾頁

跳至