跳至

首頁

尾頁

別墅

想同大家分享喜悅, 琳琳做左Baby封面BB!

0504 mami,
今年1月時, 琳琳被邀請去試鏡後, 一直都無出版, 以為已落選, 點知一星期前該雜誌記者通知我,琳琳的封面會在10月號出, 因她當時穿冬季衣著, 夏季月號不合用!
尋日我見報販及OK 都有得賣啦!好開心!
BABY

複式洋房

Re: 想同大家分享開心事, 琳琳做左Baby封面BB!

公爵府

yeah yeah yeah ~ 大眼妹好野

rebecca, 我明白你有幾開心呀 有冇入定一箱 baby 做留念呀? wakaka ~

係呀, 琳琳而家成熟斯文左好多, 冇左以前果 d cutie lu, 而家又另一種味道 第日你就煩喇, 琳琳實好多男仔追 :mrgreen:
[/url]

大宅

lalalam,

琳琳咁靚女,一早就要做封面女B啦!!!
恭喜晒!

大宅

Re: 想同大家分享喜悅, 琳琳做左Baby封面BB!

lalalam,
大眼妹張相好可愛呀,,,本雜誌我都見到,,覺得bb好似大眼妹, 反黎睇到你既post,,原來真係大眼妹...記得買多幾本留念,,

別墅

恭喜晒!!! 大眼妹實至名歸!! 雜誌張相真係同今日嘅琳琳個樣吾同. 而家淡定又斯文, 人見人愛!!!

大宅

2019勳章

恭喜晒!!!
歡迎參觀洪洪影樓相

男爵府

恭喜晒!!!
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

複式洋房

恭喜曬!!!

大眼妹真係好靚女呀!!! 楚楚可憐禁樣,大個一定好多人追!

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

lalalam,

琳琳好正 & 好cute ar..

大宅

琳琳真係好有cover girl 面孔呀, 好cute好靚女呀!

民房

yeah!大眼妹真係大眼妹, 靚靚 !
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

別墅

謝謝咁多位姨姨的讚賞!
我會save左你

大宅

恭喜晒卓琳妹妹, 買多幾本, 要好好保存比佢大個留念呀~~~

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lalalam,

勁喎 !
我覺得琳琳而家靚d

happy-baby,
你個囡都靚,不如你又去試下啦!

別墅

恭喜晒 ~ 琳琳好上鏡, 眼大大, 好吸引

首頁

尾頁

跳至