跳至

首頁

尾頁

洋房

我年尾生狗仔喇~~好緊張,想請陪月呢~~

我都係住元朗0架,消防局果邊~今年年尾就係預產期,生狗仔啊~~好緊張~~99話佢都幫唔得幾多,叫我請陪月啊, 唔知你地有無好介紹呢? 今年年尾就生喇,都唔知趕唔趕得切請啊...??

大宅

Re: 我年尾生狗仔喇~~好緊張,想請陪月呢~~

HI!!
我第2胎啦,預產期8-1-07,如果早少少都會年尾,上胎都早了10天,我上一胎無人陪坐月,99和亞媽只係輪流送飯俾我,真係好辛苦,所以你真係考慮下請人陪,我今胎會有工人陪希望好d啦...

別墅

check pm 啦!

lawmama 寫道:
我都係住元朗0架,消防局果邊~今年年尾就係預產期,生狗仔啊~~好緊張~~99話佢都幫唔得幾多,叫我請陪月啊, 唔知你地有無好介紹呢? 今年年尾就生喇,都唔知趕唔趕得切請啊...??
高宏bb在2005年12月30日出世

洋房

多謝呀,我已經打0左電話去,佢full 0左喇.......好可惜
NATHAN 寫道:
check pm 啦!

[quote]
lawmama 寫道:
[/quote]

洋房

恭喜你呀 我諗你今次有0左經驗,唔會好似上次咁辛苦了
mytigger 寫道:
HI!!
我第2胎啦,預產期8-1-07,如果早少少都會年尾,上胎都早了10天,我上一胎無人陪坐月,99和亞媽只係輪流送飯俾我,真係好辛苦,所以你真係考慮下請人陪,我今胎會有工人陪希望好d啦...

首頁

尾頁

跳至