懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

惡露問題?

我啱啱開刀生完11日, 初初無咩惡露, 但早兩日食過木耳之後d惡露反而多咗, 仲要係鮮紅色, 點算好 有無d咩方法或食療可以減少惡露

男爵府

Re: 惡露問題?

食木耳係會可能多返D架!! 因為它是可以幫助清除埋你裏面唔流出來個D...........
有D人流來流去都流唔清, 都係用木耳煲水飲!!

大宅

咁樣即係好定唔好? 仲有無d咩食療可以幫助排清惡露? 以及一般惡露要流幾耐呢?
hinhei 寫道:
食木耳係會可能多返D架!! 因為它是可以幫助清除埋你裏面唔流出來個D...........
有D人流來流去都流唔清, 都係用木耳煲水飲!!

禁止訪問

男爵府

請問知唔知隔幾耐先會黎番經呢

大宅

聽聞快則半年, 慢則1年至年半, 因人而議, 所以唔想意外懷孕就一定要避孕!

洋房

個個人都唔同, 我就隔

民房

我生完就來七個星期了, 但D惡露越來越多, 我都無乜點吃補品, 彊醒係過了十二早才吃, 但吃了也無覺得多了, 間中吃花膠, 木耳吃過一兩吃, 但最近這幾天D惡露就越來越多, 好擔心是否胎盤未清呀

別墅

你係咪o的M到呀 我D惡露無左一星期就M到
Kate1 寫道:
我生完就來七個星期了, 但D惡露越來越多, 我都無乜點吃補品, 彊醒係過了十二早才吃, 但吃了也無覺得多了, 間中吃花膠, 木耳吃過一兩吃, 但最近這幾天D惡露就越來越多, 好擔心是否胎盤未清呀

民房

應該唔係M到, 因我前段時間都有幾日係鮮紅色, 跟住變淡了, 現在又變了鮮紅色

大宅

請問計唔到 d m 幾時來, o甘會唔會整污衣服, 好尷尬呢 ?
]My Melody[/url]

複式洋房

個個唔同喎!用護墊咪得囉!
[img align=left]http://www.bbjune.com/sign03.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至