懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

有無mama好似我o甘比bb踢到好痛,踢到瞓唔到?點算好

如題 :-( :-( :-(

大宅

Re: 有無mama好似我o甘比bb踢到好痛,踢到瞓唔到?點算好

o尋晚亞b踢到我傻咗, 足足2個鈡. 老公返咗工. 後來叫老公係電話到同佢傾計, 好神奇, 跟住靜哂. 你可以試吓聽d音樂, 我有時都ok.

禁止訪問

環保接龍勳章

Re: 有無mama好似我o甘比bb踢到好痛,踢到瞓唔到?點算好

大宅

我阿b 都係咁, 我老公一撫我個肚, 佢完全冇踢, 好似我之前講大話咁, 咁我老公咪話佢乖 lor, 比佢吹漲. 好似蝦我! :-( :-(

別墅

哈哈~ 很有趣~ 我也想試下這種感覺, 因為現在只有24周, 要慢慢靜心等才感到他郁動~

複式洋房

我囡囡要到晚上先活躍~即系你要訓拉~佢就郁黎郁去...
而家我37week就黎38week拉~佢踢到我想死...佢而家又
大舊~佢又要系咁郁...有時仲會踢到我d骨...都冇哂辦法...
只有同佢傾下計下問佢咩事牙~陪下佢囉~我琴晚都成5點幾先訓到...唔緊要拉~佢郁好過唔郁牙麻 :wink:
]

民房

真係好難頂o架,
我已36週,未調頭,bb對腳仔o係下面"銳"我膀胱,佢仲鐘意個頭係橫隔膜到左擰右擰,好似練緊乾坤大挪移o甘,攪到我氣促,加埋少林大力金剛腿,真係下下要害,無得瞓都問題不大,問題係真係好難頂,有時衰d都想佢快d出世,

宜家先知阿媽辛苦,我阿媽仲生左四個tim,真係戥阿媽慘

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我而家21week
小b都開始會郁黎郁去啦
一訓低佢就踢吓踢吓咁
一踢連續4/5吓先停
都幾大力架
如果第時佢大~咁咪踢到我傻

禁止訪問

環保接龍勳章

複式洋房

我呀b都係, 佢真係次次踢得好有力, 特別係晚上, 真係卑佢踢到訓唔到, 之後老公同佢傾, 摸佢, 佢又真係好聽話, 唔通女仔係鍾意爸爸多d.

民房

之前有mama話如果bb郁得勁,就反映bb性格將會十分活躍,mama第日會好唔得閒,你地估係真唔係.
我o個個係妹妹o黎,女仔百厭就弊la

複式洋房

個個bb都系個肚都會郁黎郁去架拉...我諗唔關百唔百厭事既...我果個都系囡囡...有一次我去產檢佢當住醫生面前錫到
隻腳仔印都走哂出黎...醫生即頭同我講你個bb都幾活躍啵...
sew 寫道:
之前有mama話如果bb郁得勁,就反映bb性格將會十分活躍,mama第日會好唔得閒,你地估係真唔係.
我o個個係妹妹o黎,女仔百厭就弊la
]

子爵府

好媽媽勳章

我依家38w,已經唔知幾多晚比阿仔踢到訓唔到喇...
廿幾w果時踢果d真係"r"痕咁架ja....
過左30w就會feel到...
阿仔真係好腳法...

複式洋房

可能燥,如果已有 36 or 37 週,你可以試下用金銀花同鴨蛋煲水,我媽咪煲過幾次俾我飲,我個B真係無踢得咁勁,不防試試呀!!

Moon

大宅

完全同意, 次次我叫我老公feel 吓我d痛苦, 阿b就靜如深海; 好似我扮嘢咁, 過一陣, 佢又施展腳法, 吹漲! :-(

別墅

喵喵喵 寫道:
我阿 b 而家頭仔向下,對腳向住心口,都係成日施展無敵金敵腿,一腳伸埋個胃度,都咪話唔甘。
你地覺唔覺得 d 阿 b 仲好玩o野?佢不斷玩乾坤大挪移時,你叫身邊 d 人睇o下,佢可以即時靜如深海;隔一陣又郁,叫人睇,佢又唔再「表演」,搞到阿媽好尷尬。

HAHA~係呀~我D朋友都問阿B係咪好憎佢地
佢次次郁我D朋友唔夠1秒沖黎摸我肚~但次次佢就唔郁架LA
驚死人摸"SIT"佢咁~臭B豬
我叫馮小妍 聖瑪莉諾同學記得我嗎?
我們都36歲了!

大宅

痛又唔係好痛,每晚訓覺我會同佢講,bb要訓覺啦,要乖乖呀聽話呀,咁我訓咪跟住訓囉,不過我一搭巴士時,佢係郁得特別犀利架,可能知道去街街啦

大宅

我都身受其害

慧慧1023 寫道:
完全同意, 次次我叫我老公feel 吓我d痛苦, 阿b就靜如深海; 好似我扮嘢咁, 過一陣, 佢又施展腳法, 吹漲! :-(

大宅

我個b擺明就係恰我 :-(
次次我訓覺佢就黎郁..
轉身果時佢會跟住係度浪浪下...
側訓會成個撻左係個肚邊..貼住係張床度..
之後佢babi同佢講野..佢就會ho乖又浪走左
佢babi 1ng係度..就ho似係入面打功夫gum~
愈叫佢ng ho郁佢就愈郁得勁 :-( :-(

子爵府

我個衰仔都係呀,佢就鐘意食完飯後隔一陣就會係咁郁,郁得好誇張,但係次次我一叫我老公睇時,佢就9秒9停左落黎,到我老公望返電影時佢又係咁郁,我都同我老公講,都唔知佢係咪識聽架﹗阿B好鐘意成個PAT PAT "供"起,攪到我個肚好似個梯形咁架,你地會唔會架?最攪笑有一次阿B個又係咁"供"起左係左邊,跟住我老公就模住佢,跟住阿B就成個PAT PAT移左去右"供"起,真係吹賬﹗

喵喵喵 寫道:
我阿 b 而家頭仔向下,對腳向住心口,都係成日施展無敵金敵腿,一腳伸埋個胃度,都咪話唔甘。
你地覺唔覺得 d 阿 b 仲好玩o野?佢不斷玩乾坤大挪移時,你叫身邊 d 人睇o下,佢可以即時靜如深海;隔一陣又郁,叫人睇,佢又唔再「表演」,搞到阿媽好尷尬。

首頁

尾頁

跳至