論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無完約嘅好工人介紹呀?

請問各位有無完約嘅好工人介紹呀? :-(
我有三個小朋友, 之前請過D工人都唔好, 現在無請人, 日頭只靠我媽媽, 我夜晚放工都要做 :cry: , 我同媽媽都好辛苦呀! 想請番個工人幫手, 但好驚又請到D唔好(之前有個工人重打我個仔) :-(
唔該各位有無D就完約嘅好工人呀? 幫幫忙! 我同我媽媽就快頂唔順啦
如果有請PM我, 多謝哂!

大宅

Re: 有無完約嘅好工人介紹呀?

:-( :-( :-(
點解無嘅 我睇人地問都有D回應! 咁快比人請哂

洋房

3childmama,

我覺得呢個網站之前都好多人回應呀!(包括一些冷門問題) 唔知點解依家d人好似唔多回應嘅?? ?-( ?-( ?-(
係唔係d人流轉了??

大宅

2019勳章

Hi 3childmama,

Pls check pm.

別墅

Hi 3 childmama

Pls check pm

大宅

Re: 有無完約

我都想要,可唔可以pm我...

男爵府

Hi 3childmama & karen2004,

can you please also send to me

[email protected]

thank you so much!

LOKB

複式洋房

我都想要,可唔可以pm我...

大宅

幾個都話比人請咗啦 :cry: , 重有無媽咪同工人就完約, 又唔想再續約, 但係係好工人架, 唔該幫吓手呀 :-( 我同我媽媽就快頂唔順啦
3childmama 寫道:
我有三個小朋友, 之前請過D工人都唔好, 現在無請人, 日頭只靠我媽媽, 我夜晚放工都要做 :cry: , 我同媽媽都好辛苦呀! 想請番個工人幫手, 但好驚又請到D唔好(之前有個工人重打我個仔) :-(
唔該各位有無D就完約嘅好工人呀? 幫幫忙! 我同我媽媽就快頂唔順啦

水晶宮

幾個都話比人請咗啦 :cry: , 重有無媽咪同工人就完約, 又唔想再續約, 但係係好工人架, 唔該幫吓手呀 :-( 我同我媽媽就快頂唔順啦 [quote]
[/quote]

me too, I fired my maid last month very sudden.我頂唔順啦...... :-(

禁止訪問

複式洋房

please PM me the details too!!

大宅

有人介紹咗個bun bun, 係電話一講我有3個小朋友, 佢即刻話唔想做大家庭喎! 我話佢唔使湊仔架, 主要做清潔, 佢都唔制呀!

男爵府

請問你3個小朋友幾多歲, 同埋你住邊區?

別墅

3childmama,

你有無搵我介紹果個呀?佢制唔制呀?

Tommy

男爵府

香港完約既bun bun一定唔會揍三個小朋友,
我對上兩個完約bun,都同我講,最好就搵d唔駛揍細路既,
其次就最多揍一個先會考慮喎
但最終佢地都搵到喎

大宅

Hi Tommy:

:-( :-( :-( 就係你介紹嗰個呀!
Tommy 寫道:
3childmama,

你有無搵我介紹果個呀?佢制唔制呀?

Tommy

大宅

Hi keroroee:

Pls. check PM.

首頁

尾頁

跳至