自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我好嬲!請各位我reply過既mamas click一click支持

i just want to share my experience to all mamas about i found a free of charge learning agent! i didn't post that agent's name or any phone no. on msg board, only via PM to give information to other mamas if they requested...i used my time for sharing, is my fault? please give support!

thanks a lot~ :-(

子爵府

Re: 我好嬲!請各位我reply過既mamas click一click支持

franshe,

我多口講句... 清者自清喇 ~~ BK 越o黎越雜, 大家都有防人之心, 唔只你個 topics 有人話賣廣告, 間中都有.. 真真假假... 有時我都好亂 !!

但有好料, 我都會上o黎匯報... 你都繼續依個精神喇, 下次+多句 講明 "唔係賣廣告"咯...

你個 "發表數:" 比較少d ... 你係新加入, 所以容易俾人誤會... 你o係 BK 耐d, 就會明白點解大家會 對d 新成員有防範... (以上言論無針對性的, 只是我個人意見, 請見諒 !!)

franshe 寫道:
i just want to share my experience to all mamas about i found a free of charge learning agent! i didn't post that agent's name or any phone no. on msg board, only via PM to give information to other mamas if they requested...i used my time for sharing, is my fault? please give support!

thanks a lot~ :-(
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

Re: 我好嬲!請各位我reply過既mamas click一click支持

講真我又唔覺得你係賣廣告,但有啲新會員真係join兩個account, 然後自問自答,果d先令人覺得可疑.

你唔好擺喺個心度,真係好似mmak話齋,清者自清.

有時有人報料話邊間補習社幾好幾好,我都好懷疑.依家bk真係雜咗好多,所以各位mami都提高警覺.

別墅

don't worry be happy :wink: :wink:

複式洋房

mmak:

many thanks

複式洋房

catherinetpk

many thanks.

複式洋房

thank you

子爵府

franshe,

you're welcome... 得閒多d 上o黎 chat 丫...

franshe 寫道:
mmak:

many thanks
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

別墅

take it easy la, 一樣米養百樣人

子爵府

2019新春慶豚圓

franshe,

我都收到妳既reply,唔該晒!

對我黎講係多一些資料同選擇我覺得冇壞丫! 有陣時真係有d媽咪想share d有用資料比人

男爵府

畀面勳章

franshe,

應該好多謝你上黎報料就真。其實都係多得咁多人上黎報料,bk既吸引力先至大增。

子爵府

yes
newdad 寫道:
take it easy la, 一樣米養百樣人

複式洋房

Thanks everybody~~~ :-P

大宅

話時話, 有時都唔識分邊d係有兩個account自問自答?-(, 但BK呢度又可以有咩唔識, 有野想知, 都可以問, 又可以分享一下, 幾好架 :-P
不過如果真係有人自問自答, 咁係咪好易精神分裂呢, 哈! 講笑姐, 請見諒!
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

複式洋房

Fun with Role Play

首頁

尾頁

跳至