想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有問題..急救解答

o岩o岩用d仔check到上深下深..但係琴晚己經do左..老公話今晚好累..聽晚先..咁點好呀..聽晚先do會錯過嗎??我唔想迫我老公do do

大宅

Re: 有問題..急救解答

咁明天早上?

複式洋房

我地唔會早上do的..因為大家都好累..

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

明晚OK, 因精子可以生存3日. 而且你琴晚已經do 左, 今晚早D休息抖下啦

複式洋房

thx..all
miffymiffy..請問係咪即係話精子依家仲存係體內呀(今日第2日)..我成日聽人講話見到上深下深就要do..隔日之後再do先有機..但係我就早左1day do..如果聽晚do左..要唔要隔1日再do呢??

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我唸多D唔怕掛

複式洋房

另外..想請問check到上深下深個日係咪代表個日係排卵日呢

瑪瑙宮

表示將會24-36小時內排卵, 實際係邊一刻就唔清楚. 不過有人試過只係上下深dodo左一次(唸住都唔得, 但就bingo). 你又夠唔夠膽搏? 穩鎮D既隔日再dodo

複式洋房

miffymiffy 萬分感謝你的回覆..希望聽晚do仲趕得切啦...

瑪瑙宮

等你好消息

複式洋房

唔好意思..想再問下通常上深下深會維持幾多日架??如果聽晚已經變番得上線..係咪即係排左卵喇..咁係咪do都冇用呢??

瑪瑙宮

有線又好, 無線又好, 都照dodo啦, 無線唔代表排左.

上深下深係表示將於24-36小時內排卵, 即係話排左就有機會係無左條下線, 或者變左下淺線

複式洋房

唔知點解依家個肚有o的唔係咁舒服..好似興興地咁..
唔該晒你..算啦唔諗咁多..我都唔想迫到個老公驚左咁..大家都變左係壓力..呢o的都係情趣黎架嘛..

首頁

尾頁

跳至