母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

請問有冇媽咪用緊Lansinoh milk bag?

想知好唔好用, 有冇漏奶?
妳o地響邊樹買同幾錢? 謝謝!

大宅

Re: 請問有冇媽咪用緊Lansinoh milk bag?

好用
Double Zipper 絕對唔會漏.
係BF Moms 買包郵寄$54/box,一盒有25個.
有媽咪話Baby Outlet賣$50一盒

大宅

Re: 請問有冇媽咪用緊Lansinoh milk bag?

暫時ok, 未試過漏

大宅

佢有double zipper 勁好用, 不怕漏, 也不用夾夾實, 方便好多.

洋房

Agree! 勁好用!!

BF Moms 買包郵寄!唔洗四圍滕就有!勁方便!

好似賣廣告添

nikitac 寫道:
佢有double zipper 勁好用, 不怕漏, 也不用夾夾實, 方便好多.

洋房

Baby Outlet賣$50 我今日收到email,話賣$54喎

hinhin-ma 寫道:
好用
Double Zipper 絕對唔會漏.
有媽咪話Baby Outlet賣$50一盒

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我剛剛見到買 $54

大宅

醒目開學勳章

Thanks for all your reply. Medela is too expensive. Seems Lansinoh is a good replacement of the Avent milk bag I used to use on my first pregnancy

大宅

2019新春慶豚圓

I want to buy. How can I buy it from "BF Moms"?

複式洋房

我都係在baby outlet 買了三盒 lansinoh 的奶袋. 幾好用喎. 而家用左一盒半, 全部都無漏. 感覺良好. 唯一略嫌不足, 係佢的量度唔太準, 都要係落返奶樽才可以量得準d. 但都無所謂, 最緊要唔漏.

大宅

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊