自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

Oh My God!原來pampxxs都會漏尿

諗住買貴d會好d 等亞仔用d好野 點知尋晚淨係1晚都濕左2套衫仔啦 :-( 唉 有無媽咪有平d既選擇呢 既然咁貴都漏 不如買平d架啦! 

男爵府

Re: Oh My God!原來pampxxs都會漏尿

我嘅經驗係, 貴片唔一定個個小朋友都arm, 片唔可以睇貴or平, 最緊要係bb個pat型arm! 要買唔同嘅brand去試, 平片唔一定唔好~!

大宅

片片係要夾bb架, 唔一定貴就好, 我試過一次同囝囝用左另一隻牌子o既片, 竟然塊片一d都無濕, 但張床濕晒
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

祈兒,

你試下比bb用Sealer丫...平得黎都幾好架 :mrgreen:

大宅

我囡囡以前差唔多隻隻牌子都有用過,都有漏尿情況,最後都係覺得 pampxxs 好用, 主要係夠吸水力強, 而'大比'位 緊貼,都唔會成日漏尿.

大宅

貝貝 寫道:

祈兒,

你試下比bb用Sealer丫...平得黎都幾好架 :mrgreen:

貝貝

請問咩價錢架? 係味即係”噓噓樂”呀

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我囡囡都試左幾隻尿片,得 pampxx 先岩佢 pat 型,所以一定要試,唔係一定岩架•
最恐怖係用 fitxx,漏臭臭搞到成身都係•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

我一路都係比bb用pampxxs架..你買咩色packing架...綠色係大陸野..紫色係日本野(貴少少架),我一路都係用紫色果隻..咁耐都冇漏過架.. 或者你試下其他牌子啦!

男爵府

我個大女, 依家2歲幾, 淨係夜晚先用一條, 有時佢飲得水多, 都會漏尿o架, 不過次數唔多囉

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

祈兒 寫道:
[quote]
貝貝 寫道:

祈兒,

貝貝

請問咩價錢架? 係味即係”噓噓樂”呀 [/quote]

係呀...係”噓噓樂”....萬寧多數都係賣$145左右兩包...唔知初生裝會唔會貴dd

禁止訪問

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我仔都試過1次漏尿, 但唔知整得唔好或是它的質量有問題.

子爵府

貴野唔一定好ga~
好似我個女咁, 用pamxxxx同hugxxx都會出粒粒, 但用nepxx就無事。所以片片真係要夾妳自己bb, 唔合用ge就轉, 轉到一隻夾ge, 就唔好再轉了~

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你個bb2個星期大? 其實咁細個bb, 有可能真係初生片都太鬆架
仲有, bb大得好快, 如果發現bb"露股喇", 記得換大一個碼, 唔係一定漏啊

大宅

thank you 咁多位媽媽

首頁

尾頁

跳至
熱門主題