自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

有無人剛去完harbour bazzar個bb衫開倉場, 報吓料la.

:lol:

洋房

Re: 有無人剛去完harbour bazzar個bb衫開倉場, 報吓料la.

開到幾時?

侯爵府

Re: 有無人剛去完harbour bazzar個bb衫開倉場, 報吓料la.

GermanLin :10月8日

別墅

Re: 有無人剛去完harbour bazzar個bb衫開倉場, 報嚇料la.

等我報下料先~
我自己就係Toonsland 個counter 到買左9對sesame street 同 ELLE 的襪仔比亞囡,total 買左$90!

COMME CA ISM - d款都ok,但5係話好平!
Marco & Mari - d野好貴,可能佢本身都已經貴!
Hallmark Babies - 不過不失啦!5係真係好平,叫做有disc.囉!不過我見有時store sale都係咁上嚇!賣冬天野多,都可以睇下!
Toolsland & ELLE - 好多mami都係買襪,長短襪$30/3對,女孩子襪褲$39(ELLE),其他衫褲around 5-6折到啦!

我得一粒鐘shop喳! 其他counter?下就走,又好多人,排隊都排左半粒鐘喇!! :cry:

別墅

剛才午反去, 都幾多人, 我就 360, 2 外套, 3 長袖衫, 2 對鞋, 1 工人褲 (for 6-12 months)

Disney 同平時 promote 差不多, 不過有幾車就 30 元件, 或50 元件, 就幾抵
Hallmark 半價左右
Baby Outlet 就抵, 100 兩件, 款幾靚嫁
鞋仔都平平地
其他玩具, 圖書, 我就覺得jusco 玩具展仲抵

有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

別墅

Christina:你唔使做呀!!嘻嘻

男爵府

Chickeeduck ? % discount ???

別墅

同門巿一樣, 3 折~ 唔算抵~~
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

侯爵府

今晚去左, babyoutlet長袖底衫(有winnie及disney卡通)90/5件, babyoutlet長襪褲(45元/2條), elle襪60元6對及1條elle長襪褲25, disney戎褲50元.

複式洋房

oh i have been to it... nothing much to buy wor!!!

大宅

HI

請問下你地, 我想買鞋, D 鞋平唔平呀, 咁係吉之島睇到D MICKY鞋 都要舊幾同埋ELLE OK 定唔 OK 呀
請覆我
我家有位小主人

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

lyanlyan3 寫道:
HI

請問下你地, 我想買鞋, D 鞋平唔平呀, 咁係吉之島睇到D MICKY鞋 都要舊幾同埋ELLE OK 定唔 OK 呀
請覆我

d 鞋真係好平, 我買左對 pooh pooh boot 比阿女都係$80咋

大宅

我都買左對boot & 波鞋係hk80.00/對, 5件衫& 2條pant 都係hk$ 220.00, 所以very 平

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我買左:
ergee & erbee - @$30 x 10件, $45 x 1件, $100有3對bb鞋
童裝天地 - @$30 *14件
elle - 襪@$10 x 6對, 2對襪褲@$25, bb鞋2對@39

大部份明年先著, 有d係送比人......

可能第一日, 都搵到d靚款, 同埋好平既車仔都係bb size
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

elle襪款都真係抵, 又靚, 但因為size唔o岩, 所以無買到~同埋elle d bb鞋都好靚, 但又係無我o岩既size :cry:
我就買左好多夾棉和尚袍同夾棉褲, 都幾抵, 折左都係30~40元件, 仲買左elle既長袖夾乸衣同pooh既登心絨工人褲, 都係4折 :mrgreen:
總括黎講, toonsland既counter真係幾多野買, 以上o個d都係
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

王國會長

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我擒日五點幾去左,買千二蚊,有三對thomas 鞋,包括一對布鞋($60)、波鞋($70)、及一對boot ($90)全部我見過係吉之島都過百五,所以又慳左一半。之後去左Toonsland,米奇簿長褲($30)、厚長褲($50)及厚衫,得80至100碼,我又入了8條及一件厚衫。仲有米奇紫毛絨外套,好靚$120,原價$300、jacket ($150)原價$300幾,我各入了一件。之後去左sesame street入了半打elmo衫有夾棉,不過岩大仔,兩三歲著。仲有買了一件不合仔仔著既羽絨,110碼,($265)我都著得。sesame street衫偏大,大家小心啊! ,仲有買左winnie the pooh水壺($19)、minnie手錶($15)仲有cars既杯、碟、碗都係($10)。我覺得入面最抵買係鞋,女仔鞋,有hello kitty同elle好靚,又平,襪就最多人買。初生用品都幾平,不過我已經唔使再買。

禁止訪問

大宅

請各位買鞋媽咪

我個女都黎4歲, 咁我想幫佢買鞋呀, 咁你地話D鞋平, 有講係跑鞋, 咁係未有好多款呀
我想買對係ELLE 鞋比個女
用得VISA 嗎,
你地可否SHOWN 鞋款比我睇下,
我家有位小主人

首頁

尾頁

跳至