美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

香港區 做facial

依間唔錯架,用alqvimia full line,自己一間房,依家試做送 20分鐘 body massage,都係用alqvimia body oil

大宅

Re: 香港區 做facial

facial how much r?

複式洋房

視乎你做邊隻,basic 如 lavender 原價 $450,因為有修眉,肩,頸,頭按摩,而環境好靜,好舒服,而家仲有 20 mins'body massage 送,咁咪睇吓你地有無興趣試囖.....

大宅

靚太唔易做架,

貴就唔貴,又會唔會唔買野黑面嗰隻架?最怕!

複式洋房

無喎,有2個friend 去過試,第 一次 都無join,因為驚敏感,佢地都無push 佢,反而比咗d samples 佢返屋企試.

大宅

咁請問店名同地址?
please PM to me, thanks

複式洋房

pm 咗比你!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

請問做facial用咩牌子?? 貴嗎?

複式洋房

Alqvimia full line.....not bad ga

別墅

靚太唔易做架,

Pls pm info to me.
Thanks

複式洋房

pm to you aldy!!!
Jasmama 寫道:
靚太唔易做架,

Pls pm info to me.
Thanks

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

would u pls email to me the address?

靚太唔易做架 寫道:
視乎你做邊隻,basic 如 lavender 原價 $450,因為有修眉,肩,頸,頭按摩,而環境好靜,好舒服,而家仲有 20 mins'body massage 送,咁咪睇吓你地有無興趣試囖.....

別墅

Please send the details for me, thank you.
Have a nice day!

大宅

靚太唔易做,

Can you please email the details for me please.

讀書只係人生一部份,
孩子有良好心理質數, 才可勇往直前。

首頁

尾頁

跳至