自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

和記寬頻$93 1個月, 平唔平呀??

佢地offered $160 1個月, 簽1年, 但有5個月免費, 即是
平均$93 1個月, 咁即係平唔平呀?

禁止訪問

Re: 和記寬頻$93 1個月, 平唔平呀??

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

小香香 寫道:

唔平..我申請個時前後比500蚊用18個月

是否有特別condition呀?

禁止訪問

大宅

你係邊區呀?

大宅

畀面勳章

同意呀! 開始時無問題,但用左幾個月後,你會開始發覺成日斷線,我好辛苦先用完24個月呀! 其他情況同PrettyMa都相差無幾呀! 後來聽一個曾經係入邊工作過的朋友講,先知物野事(不過我唔打算講囉)。只係奉勸可以忍受這些情況的人先好用佢呀!

PrettyMa 寫道:
千祈唔好用和記,佢哋果寬頻成曰斷線,又慢,而且售後服務極之差,打去customer service成10几20份钟先有人聽,跟著要等兩至三日先有師苦來整,整完又係咁,我試過一個月整成6次,(因佢果server 喺唔掂,死症) 最後都quit 咗,總之用和記就一肚氣。
囡囡媽

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至