跳至

首頁

尾頁

大宅

我家的嘯老闆成日玩自剎

我家的嘯老闆成日玩自剎,成日訓覺時將條毛巾拿高,一係起身時將條毛巾蓋個自己個頭,好彩佢都仲識喊叫我,唔係就…以好多好多次啦
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

子爵府

Re: 我家的嘯老闆成日玩自剎

你不如買番個bb movement monitor啦, 講真, even你同房訓的話, 如果你真係訓左, 佢焗暈左你都未必知(大吉利是/touch wood), 但係有個monitor的話, 如果佢無movement (呼吸都sense到都係movement) 20sec就會響alarm, 雖然有時都會誤嗚(因為訓得安穩+埋睡袋而無乜movement), 但真係安心好多架, 潼潼已經係自己一個係bb房訓架啦~ 一晚最多都係響個一次, 但自己放心訓好多~

禁止訪問

子爵府

tommee tippee係平d架, angel care係要$1100左右~

禁止訪問

別墅

ronni,

買邊隻牌子好d呢?

別墅

我無用bb movement monitor, 不過就買左nuk既被夾(4隻,用

子爵府

angel care係美國牌子大陸做既 (荷花d人講, 唔知堅定流), tommee tiippee 係英國牌子英國做, 而且折左800蚊左右, 我so far都覺得ok囉

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至