跳至

首頁

尾頁

男爵府

小心! 大埔超級城A X 餅店賣過期雪糕旦糕!!

今晚我老公去咗大埔超級城二樓果間A X 想買個雪糕旦糕俾個囝生日, 當個店員攞個雪糕旦糕準備包俾我老公既時候, 我老公發現個旦糕expiry date係 26/9,
跟住佢同個小姐講: "個expiry date係26號喎 !"
點之個店員小姐答: "係26號呀"
要我老公同佢講: "係 9月26號呀, 小姐!" 個店員先知個雪糕旦糕過晒期!
個小姐叫佢揀過第二個, 但我老公話怕怕啦, 最後當然冇買到
幚襯第二間.
有冇攪錯呀! 過咗期成個星期都冇職員知!!!
好彩我老公買親嘢都會睇個日子, 如果唔係買咗果個旦糕, 一家人食咗咪死伙!

唔知如果我老公冇去 A X睇旦糕, 要到幾時先有人發現個旦糕過期?
大家以後係果度買嘢記住一定要睇日子啊!

子爵府

Re: 小心! 大埔超級城A X 餅店賣過期雪糕旦糕!!

多謝報料, 你唔講我都唔覺有expiry date的. [quote]
bonnie991 寫道:
今晚我老公去
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

嘩!

好似無品質檢定...好驚喎...我都會久不久幫襯下架...

男爵府

各位媽咪,
我講出嚟係等大家去買既時候小心d, 因為我自己有時都未必會留意個日子, 諗住咁大間鋪頭有品質保證掛!

首頁

尾頁

跳至