跳至

首頁

尾頁

大宅

有關BB便便是什麼形狀

我BB每日有便便啊, 每次是條狀(我奶奶每日下午幫他ng..ng..),但是今天便便先是條狀, 後是糊狀, 請問有沒有問題?

男爵府

畀面勳章

Re: 有關BB便便是什麼形狀

我果個冇形狀的...一pet奶昔咁
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

別墅

好媽媽勳章

me too! 有時似軟雪糕!
洛紫 寫道:
我果個冇形狀的...一pet奶昔咁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有時會係好似咖哩咁,有時會變左綠咖哩

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

loveycat_0724:
我個b都是全人奶,有時都係會變左綠咖哩,我老爺話係吓親哦!
,

大宅

我bb係全人奶, d便便係黃色嘅天9翅

男爵府

shingwai 寫道:
loveycat_0724:
我個b都是全人奶,有時都係會變左綠咖哩,我老爺話係吓親哦!
,

吓......唔係話我地食野熱氣...
搞到bb食左我地d奶奶都熱氣咩?

男爵府

girahei 寫道:
我bb係全人奶, d便便係黃色嘅天9翅

哈哈~講落又幾似wo~

首頁

尾頁

跳至