育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問tommee tippee的奶煲可唔可以"什"其他牌子奶瓶??

如題
[url=Lilypie Expecting a baby Ticker]Lilypie.com[/url]

別墅

Re: 請問tommee tippee的奶煲可唔可以"什"其他牌子奶瓶??

可以, 我都用左幾個月 lu~~~

洋房

Re: 請問tommee tippee的奶煲可唔可以"什"其他牌子奶瓶??

可以 :wink:

大宅

CY-mother :

什麼都可以"十"架.

CY-mother 寫道:
如題

男爵府

最緊要係放得落啫

大宅

點止"十"其他牌子奶樽呀, 仲有碗呀, 匙羙呀, 遲d我會連牙膠都放入去"十"呀...

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

唔知那裡買個煲平呢???
[url=Lilypie Expecting a baby Ticker]Lilypie.com[/url]

大宅

以前護協賣得好平, $268得個煲, 你可以打電話佢問下..
依家新裝聽講比以前好...不過就會貴dd...

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

Pls. advise which 牌子牙膠 is better. Anyone use Chicco?

大宅

畀面勳章

我都係呀,已經連牙膠都烚埋啦

mowaiching 寫道:
點止"十"其他牌子奶樽呀, 仲有碗呀, 匙羙呀, 遲d我會連牙膠都放入去"十"呀...

複式洋房

我見Tommee Tippee個烚奶器(steam)好方便, 高身但窄, 唔知可唔可以放Dr. Brown既肥奶樽呢? 如果可以, 咁大約可放多少隻?

男爵府

好媽媽勳章

請問Tommee Tippee奶樽~好5好用ka?

大宅

都幾好用架,我連個煲一齊買送的,都幾好,個煲又慳位!

男爵府

好媽媽勳章

THX~
晴天坊主 寫道:
都幾好用架,我連個煲一齊買送的,都幾好,個煲又慳位!

男爵府

2019新春慶豚圓

CyrusMaMe 寫道:
我見Tommee Tippee個烚奶器(steam)好方便, 高身但窄, 唔知可唔可以放Dr. Brown既肥奶樽呢? 如果可以, 咁大約可放多少隻?

可以架
我都用緊Dr Brown既肥樽,
可以放到6個架

首頁

尾頁

跳至
熱門主題