跳至

首頁

尾頁

洋房

0512bb開始睇什麼類型書籍

媽咪們會買什麼類型書籍比0512出生的bb睇呢?大家一齊分享

禁止訪問

Re: 0512bb開始睇什麼類型書籍

子爵府

board book - shapes
有animals, fruits.... 圖片既書, 閃卡
指住同佢一齊睇, 一邊讀
佢好enjoy
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

洋房

good idea

貓姐 寫道:
一本便利, 忽然一週

大宅

中有jessica,總之我睇咩佢睇咩

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

haha~~
Jovita_yung 寫道:
good idea

[quote]
貓姐 寫道:
一本便利, 忽然一週
[/quote]

洋房

旺角有些賣簡體書籍的也有幼兒看的咭書,很便宜的!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

yeeching,

唔該pm我間書局名呀
yeeching 寫道:
旺角有些賣簡體書籍的也有幼兒看的咭書,很便宜的!

洋房

回了,在旺角城市中心

大宅

我阿b d書係用來搣的

複式洋房

睇媽媽寶寶,佢最鍾意睇BB,

民房

我都好想同佢一齊睇, 一邊讀,但佢係要搶咗本書自己玩.

大宅

我個仔都係, 我如攞返, 佢就大叫 or 大喊, 真係無佢"符"!!!
LovelySum 寫道:

子爵府

touch&feel書仔,有得睇有得摸
簡單數字書
顏色書
flash card

男爵府

dino媽,

我個仔同你個仔有得fight~

人間天堂 寫道:
我個仔都係, 我如攞返, 佢就大叫 or 大喊, 真係無佢"符"!!![quote]
[/quote]
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

囡囡都係咁。比本厚書佢,佢只係睇一陣,好快就無興趣。比我吔d雜誌佢,佢就好鍾意、好開心.....撕爛d紙。

bearso 寫道:
dino媽,

[quote]
人間天堂 寫道:
我個仔都係, 我如攞返, 佢就大叫 or 大喊, 真係無佢"符"!!![quote]
[/quote][/quote]

大宅

我亞b都係呀, 好似要將d書食晒落肚先安落

fongbonnie 寫道:
囡囡都係咁。比本厚書佢,佢只係睇一陣,好快就無興趣。比我吔d雜誌佢,佢就好鍾意、好開心.....撕爛d紙。

[quote]
bearso 寫道:
dino媽,

[quote]
人間天堂 寫道:
[/quote][/quote][/quote]

大宅

你地講得好得意.
引文:
人間天堂 寫道:
我個仔都係, 我如攞返, 佢就大叫 or 大喊, 真係無佢"符"!!!

別墅

我bb都係一樣...比本for Baby 0既 厚書佢,佢只係睇一陣就 fing落地. 比本MTR 攞回來的Metropop, 佢就好鍾意、好開心.....撕爛d紙

大宅

德德鍾意maisy的board-book,flip-and-flap果d,如果佢扭計唔食粥or唔想換片,我地會比本佢”手查”手,好誇張咁讀裡面d句子,咁佢就會定返

我地而家當dmaisy書仔係"武林聖火令”

首頁

尾頁

跳至