跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪可以幫我將合成相擺上黎?

我係整咗7月心思心意郵票嘅媽咪,依家張合成相改咗,想比同group嘅媽咪睇睇, 但我唔識整,有無人可以幫我整?我可以mail張相比你.
20/1 2.95kg 23/4 6.3kg 6/9 8.8kg 23/2 3.65kg 23/5 7.27kg 23/3 5.35kg 20/7 8.1kg

男爵府

Re: 有無媽咪可以幫我將合成相擺上黎?

hi, email to me. i help you post it.

I am 0306 mama.

大宅

Thank you bng0306, can you pm me your email? Many thanks!
20/1 2.95kg 23/4 6.3kg 6/9 8.8kg 23/2 3.65kg 23/5 7.27kg 23/3 5.35kg 20/7 8.1kg

男爵府

I pm to you la.

大宅

請問可否教我怎做啊?

子爵府

好媽媽勳章

先搵一個可以redirect link既web, e.g. babyhome, http://picsplace.to/upload.php

UPLOAD 你既相,再right click, copy 內容url 一欄
係bk按IMG, paste你copy左既URL 
最簡單咩都唔理,一路按enter就得

大宅

好心急睇呀!

首頁

尾頁

跳至