跳至

首頁

尾頁

大宅

any bb drink S26?

want to change S26 #2 for sammi (想佢大隻d ) , any bb drink S26#1 before? how is it?

男爵府

Re: any bb drink S26?

aprilk,
我個仔係飲S26, 剛轉2號, 唔知係咪2號好飲d, 呢排成隻餓狼咁, 飲8安都唔夠, 次次飲完都喊住要再飲!
有人話呢隻奶粉會燥d & 適合男仔飲多d, 而佢ng ng都無問題, 隔日一次, 軟硬適中!

別墅

探長lok lok飲s26,幾重磅,d肉好實, 不過真係幾熱氣, 攪到佢有時會有痰,d ng ng都可以啦. 未轉2號仔, 唔知會唔會無咁熱氣呢?

別墅

GaryF,

你細少好勁呀, 8安都唔夠, 你有冇俾其他野佢食呀, 佢e家幾多磅呀?

GaryF 寫道:
aprilk,
我個仔係飲S26, 剛轉2號, 唔知係咪2號好飲d, 呢排成隻餓狼咁, 飲8安都唔夠, 次次飲完都喊住要再飲!
有人話呢隻奶粉會燥d & 適合男仔飲多d, 而佢ng ng都無問題, 隔日一次, 軟硬適中!

男爵府

luilok,
妳又知我個仔叫細少? 妳仲勁啦!
我主力都係比奶佢食, 不過依家開始比少少粥仔/爛飯仔/生果(比佢啜汁)當零食咁比佢食!
佢依家8.9kgs, 即係19磅幾! 不過佢係早產左1個月, 所以佢其實應該係3月b黎架!

首頁

尾頁

跳至