親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

想book日本東橫inn, 請問手續如何 ?

如題...請指教 !

(1) 是否在網上book時就要用信用卡俾房租或按金 , 亦或book時不用任何費用按金, 入住後check out先俾$ ?
(2) 不做會員應該都可以book呢, 甘做左會員先book係咪有discount呢 ?
(3) 兩大一小(4歲) 是否要book三人房呢 ?
(4) 好似包早餐, 甘有咩野食架 ?
(5) 有無其他類似既hotel, 例如super hotel是否ok ?

thanks !!
kikimon

別墅

Re: 想book日本東橫inn, 請問手續如何 ?

kikimon 寫道:
如題...請指教 !

(1) 是否在網上book時就要用信用卡俾房租或按金 , 亦或book時不用任何費用按金, 入住後check out先俾$ ? --> you can just leave your passport number when booking. no need to pay for deposit. pay when check in (not check out).

(2) 不做會員應該都可以book呢, 甘做左會員先book係咪有discount呢 ? --> 不是member都可以book, 做左member好似住10次送一次.

(3) 兩大一小(4歲) 是否要book三人房呢 ? --> 不用. 小學生以下而又不用加被及枕頭是免費的.

(4) 好似包早餐, 甘有咩野食架 ? --> 好簡單....有日本飯團, 麵豉湯, or會有牛角包, coffe and tea 等.

(5) 有無其他類似既hotel, 例如super hotel是否ok ? --> sorry, 未住過, 唔知

thanks !!
kikimon

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

kikimon
(5) 有無其他類似既hotel, 例如super hotel是否ok ?
我覺得SUPER HOTEL OK 過東橫INN , 因為我LIKE 佢早餐食BREAD , 又有任飲既COFFEE OR TEA ,
仲有汽水果汁...
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

別墅

但係我覺得 super hotel好難book, 成日都見佢 "滿室".....

phoebepanpan 寫道:
kikimon
我覺得SUPER HOTEL OK 過東橫INN , 因為我LIKE 佢早餐食BREAD , 又有任飲既COFFEE OR TEA ,
仲有汽水果汁...

侯爵府

Meli 寫道:
但係我覺得 super hotel好難book, 成日都見佢 "滿室".....

你係咪睇日文果個網來booking ? 中文果網book 好d 呀.
book 完會用email 來通信,
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

大宅

2019新春慶豚圓

乜有中文網咩?網址係乜? thank you!!

phoebepanpan 寫道:
[quote]
Meli 寫道:

你係咪睇日文果個網來booking ? 中文果網book 好d 呀.
book 完會用email 來通信, [/quote]

侯爵府

SUPER HOTEL - CHINESE
https://www.e-japannavi.com/hotel/super_hotel_ikebukurokitaguchi/

SUPER HOTEL - JAPANESE
http://www.superhotel.co.jp/h_links/ikebukuro/ikebukuro.html

禁止訪問

別墅

phoebepanpan & meli,

Thanks so much....請問東橫INN 如何在網上book, 是否有英文或日文網址? 我用日文版東橫INN 網book, 入唔到佢指定既字....請指教

大宅

About the Super Hotel, I want to know whether husband + wife can book the 女性專用樓層?

侯爵府

lokheima 寫道:
About the Super Hotel, I want to know whether husband + wife can book the 女性專用樓層?

話明女性專用樓層 就緊係只接待女賓啦.
兩公婆去應該book semi-double 果類

大宅

kikimon 寫道:
phoebepanpan & meli,

Thanks so much....請問東橫INN 如何在網上book, 是否有英文或日文網址? 我用日文版東橫INN 網book, 入唔到佢指定既字....請指教

東橫INN有中文板呀
http://www.toyoko-inn.com/china/

子爵府

好媽媽勳章

You may also book through the following website. There are more choice too (but they have service charge):

www.jpstay.com
Hello everybody~~!

首頁

尾頁

跳至