自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人知道在哪裡可以賣到這個玩具?

請問這襟章機在哪裡可以賣到&幾多$?
[img align=right]http://www.danielco.com.hk/kittycanbadge/supercanbadge_pop294.htm[/img]

Pat

複式洋房

Re: 請問有冇人知道在哪裡可以賣到這個玩具?

請看這link

襟章機

複式洋房

我以前在吉之島買了一部,現在就不知還有沒有??

男爵府

o係玩具反斗城見過, 不過唔知仲有冇.

複式洋房

patleung: You can check with Baidai-Asia. I saw the
tele no. outside the box.

伯爵府

好媽媽勳章

係涌廣場見到類似, 唔知係咪一模一樣.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

我以前在吉之島見過,但現在唔見了

qio 寫道:
我以前在吉之島買了一部,現在就不知還有沒有??

公爵府

親子王國15週年勳章

Trendyland都有, 前果排佢響雅蘭做展銷, 呢部機賣得好平

複式洋房

唔該晒大家, 我問過瑞華行, 那個小姐好好人, 告訴了我有一間連鎖玩具店的分店電話, 我打過去問也去玩具店看過, 賣成$399, 好貴呀, 上星期瑞華行開倉都有賣過, 開倉價只是$80, 原價也好像不超過$200, 那玩具店賣貴好多

不過這襟章機的好處是可以做到2-3種size的襟章和有好靚的配件.... :-(

首頁

尾頁

跳至