跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家千奇唔好去上水清河直銷中心買野啊!!!勁唔掂,呃人的........

我9/2日企上水清河直銷中心,地址:上水威尼斯花園地下F3-F5號鋪,買左一部3/4匹的珍寶冷氣機,型號是:AK-086A,售價$1200,唔包裝,當日我買時,強烈要求當日送貨,堅持買珍寶,果度個經理魏俊x,一口就話無問題,當我一俾完全數錢,佢就打上去總公司之後,就馬上面色一沉,态度360度轉變,不斷扇動我買惠而普.北极品牌,又話珍寶A唔好,B唔好,叫我改要惠而普.北极品牌,又話珍寶勁嘈,踩到一文不值,我堅持要珍寶,佢竟然話是要9月尾先有貨,我就同佢理論,佢竟然話我有問題,俾其他牌子我都唔要,之後我唔同佢嘈,堅持要等部機,終於10月頭我又打去問,佢話仲未有貨,那我唯有叫佢問左之後回復我確實送貨的時間,之後電話都無個,今日我打去,佢竟然又話要在11月尾先有貨,火都來埋啊 魏俊x,d态度勁差,仲兇神惡剎,我話:今時今日的服務态度是唔得的,佢竟然話: A句說話是劉德x講的,唔是佢講的.大家千奇唔好去佢果度買野啊,我見過鬼都怕黑啦,簡直是呃人的,是黑店來的,我決定去消費者委員會投訴佢......... ranting:

公爵府

Re: 大家千奇唔好去上水清河直銷中心買野啊!!!勁唔掂,呃人的........

YES, 一於去消委會投訢, 不知所謂, 叫佢回水佢

複式洋房

Re: 大家千奇唔好去上水清河直銷中心買野啊!!!勁唔掂,呃人的........

好多謝你的支持!!!!!

rabbitpiggy 寫道:

侯爵府

rabbitpiggy 寫道:

一於去消委會投訴--->

大宅

你唔好放棄呀!!一定要番呢個牌子呀!!唔好退縮,因為佢成日用呢個招數黎呃你買d平價貨,,同個售貨員講冇貨就退$$!唔好再比佢拖..
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

大宅

大宅

好媽媽勳章

堅持呀

複式洋房

消費者委員會果邊回復我,會在三個星期之內俾我回復,我會堅持的。。。。。

Jazz 寫道:
堅持呀

男爵府

sandy,
點呀,而家有冇消息呀!唔好放過佢呀!一早話佢唔係好人,我d嘢送左貨成個幾月2個月,佢仲打電話黎問里問Lo,好似人地欠左佢咁呀!

千萬唔好放過佢呀!等佢得個教訓都好,睇佢仲敢唔敢4圍呃人!
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

複式洋房

消费者委员会.2个星期会回信比我.我一定会等件货.我唔会放过距,之后我个同事帮我打电话去追问件货,果个魏生辱骂我个年紧25岁的女同事"阿姑"我个同事话唔系返紧工同距爆粗.................................

babymaggieleung 寫道:
sandy,
點呀,而家有冇消息呀!唔好放過佢呀!一早話佢唔係好人,我d嘢送左貨成個幾月2個月,佢仲打電話黎問里問Lo,好似人地欠左佢咁呀!

千萬唔好放過佢呀!等佢得個教訓都好,睇佢仲敢唔敢4圍呃人!

大宅

好媽媽勳章

佢地咁賤...蝦女人...不如搵個男人同佢講啦!!!

複式洋房

搵個男人同佢講都無用啦,佢咁賤,我等法律去制"材"佢.....而家期待緊消費者委員會的回復.

Jazz 寫道:
佢地咁賤...蝦女人...不如搵個男人同佢講啦!!!

男爵府

佢真你賤中之霸黎架,之前又想屈我冇俾尾數,攪清攪楚之後又唔同我道歉,之後隔左成個月仲打電話黎煩我,都唔知咩人黎架,一於告到佢個扒街工都冇得做,仲要佢喺里行冇得撈添呀!正人揸,自己做錯嘢咪認囉,報錯價咪講囉,佢有權終止交易架當時,咁佢當時唔終止就係佢自己既事,與人無尤,抵佢俾你告架,諗起佢個死人樣就憎喇~~~! :tongue:
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

複式洋房

10/20 消費者委員會果邊通知我,上水清河直銷中心可以全數退番俾我啦..........
不過而家去其他鋪頭買冷氣的話,比之前都貴左250元一部啦.......而家10月尾都少左好多人買啦.

公爵府

好野, 你努力爭取終於成功啦

希望佢地快d 摺埋, 唔好再害人

別墅

俾d顏色d衰人睇, 唔好以為我地d市民好恰

sandy6116 寫道:
10/20 消費者委員會果邊通知我,上水清河直銷中心可以全數退番俾我啦..........
不過而家去其他鋪頭買冷氣的話,比之前都貴左250元一部啦.......而家10月尾都少左好多人買啦.

男爵府

抵佢有今日呀!淨係退錢便宜左佢啦! :tongue: 睇佢幾時折隨呀!

複式洋房

退錢就真是便宜左佢啦。。。。。。。。 :tongue: :tongue: :tongue:

首頁

尾頁

跳至