自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今日學校出左通告 6月1前交9月份k2得書薄雜費 盛惠18xx 我覺得好貴
題外話 今日仔仔對黑皮鞋仲要爛左 呢時候買新ge 到時9月又5知岩5岩

樣樣都係錢阿 邊個話c9容易做架
誰也不懂誰

禁止訪問

伯爵府

回覆 SkylarMum 的帖子

哇 甘多 我接受5到囉
誰也不懂誰

禁止訪問

水晶宮

引用:我個囝果間5月已經要俾書簿雜費+留位費,盛

原帖由 SkylarMum 於 13-05-27 發表
我個囝果間5月已經要俾書簿雜費+留位費,盛惠15000,年年都係咁已習慣。 ...
萬五?

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

公爵府

醒目開學勳章

回覆:我仔間學校6月1前要交k2書薄雜費

我個仔K3要$3,000

公爵府

BK Milk勳章

我個囝果間5月已經要俾書簿雜費+留位費,盛惠15000,年年都係咁已習慣。 ...
咁多乜唔係有得減學卷咩?

禁止訪問

伯爵府

哇 想5嚇親都5得啦 攞命
誰也不懂誰

伯爵府

回覆 fundfund 的帖子

真係越俾越多
誰也不懂誰

大宅

好貴!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

SkylarMum 發表於 13-5-27 21:41
好貴

伯爵府

突然要我交萬5真係想死,好在我地果間千幾蚊搞掂

伯爵府

回覆:guji 的帖子

我仔K3,$2000半學期,茶點費$600

子爵府

好媽媽勳章

引用:回覆+auhiyo+的帖子我囝囝學校唔收學卷,留

回覆 auhiyo 的帖子

我囝囝學校唔收學卷,留位費 = $7500學費(月)+$7500書簿雜費(全年)
一個月$7500你個小朋友讀緊乜?

SkylarMum  幼稚園.....  發表於 13-5-27 22:11

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

萬五

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我仔K2, 今個月已交晒下年度K3雜費,書薄費同茶點

伯爵府

回覆 coffeeling 的帖子

我地都係上下學期甘交 我未知午餐費其他幾錢
誰也不懂誰

伯爵府

我地全包(唔包校服,茶點)17**

Ruph出世啦,2010

伯爵府

引用:我地全包(唔包校服,茶點)17**

原帖由 may273815238 於 13-05-27 發表
我地全包(唔包校服,茶點)17**
仲有,唔包學費

Ruph出世啦,2010

首頁

尾頁

跳至