婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人睇過旺角區游小微女醫生呀?

這位醫生都係本身朋友作婦科檢查的醫生;但我的朋友並不是懷孕时作檢查的,(因她們都未懷孕);所以對於依part唔知有無人試過呢?

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

複式洋房

Re: 有無人睇過旺角區游小微女醫生呀?

我懷孕同作婦科檢查都是搵游小微醫生睇架, 不過到生果時就唔係佢接生, 因為我有佐4個月開始有血糖高, 佢見意我去政府生, 因為政府儀器同醫生都多d, 有咩事可以第一時間跟進, 不過我係懷孕到生前一刻都係佢果到檢查, 佢好細心, 到而家我生佐避孕都係去佢果到打針架

大宅

hi,

我想問游醫生照超聲波幾多錢呀, 你頭個三個月使唔使睇得密o的

大宅

請問游醫生,通常要預早幾多天booking?
有關生BB有關項目的檢查,大約幾多錢?

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

複式洋房

新症要成預兩個星期先有得睇架, 收費係$580.00連維他命丸同超聲波,, 第一次去檢查時係會做埋抽血,抽血就$550.00

複式洋房

kk814 寫道:
hi,

我想問游醫生照超聲波幾多錢呀, 你頭個三個月使唔使睇得密o的

游醫生照超聲波連檢查同維他命丸食$580.00, 我頭三個月第一次去檢查時係岩岩有佐8個星期, 之後係1個月去一次, 到佐6個月就兩星期去一次, 我係政府醫院生果時都係照舊兩星期去游醫生到檢查

大宅

咁即是話第一次大約是580+550到!!!
咁收唔收visa?

大宅

MAGGIETAM 寫道:
[quote]
kk814 寫道:
hi,

游醫生照超聲波連檢查同維他命丸食$580.00, 我頭三個月第一次去檢查時係岩岩有佐8個星期, 之後係1個月去一次, 到佐6個月就兩星期去一次, 我係政府醫院生果時都係照舊兩星期去游醫生到檢查[/quote]

MAGGIETAM,

其實我今個星期已去左睇, 我就唔使染血, 因我已有醫生紙証明我有左. 但佢要我2weeks 後再去睇佢, 因為我只有4weeks 零2days. 所以我想問頭3個月係唔係要去密一o的

複式洋房

係呀,佢果到冇visa收架, 只係收現金

大宅

whywai 寫道:
咁即是話第一次大約是580+550到!!!
咁收唔收visa?

收cash, no visa

複式洋房

kk814,

大宅

MAGGIETAM,

我唔係呀, 只係私家睇, 因我未有確實既預產期 (因我m唔準), 游醫生要我2weeks 後再去睇佢, 但好貴呀如果每2個星期睇 , 有什麼辦法可申請睇政府, 跟住就兩邊睇

複式洋房

kk814 ,
如果你未有預產期同埋你而家先4個星期多d佢係會叫你返去睇得密d, 到見到個bb有心跳後就會轉番一個月一次, 同埋佢到時會問你會唔會去政府醫院生, 如果會佢會寫紙比你架, 你話你之前有醫生証明你有佐果張紙你可以去政府醫院排期檢查, 不過去到政府醫院你唔好比佢地知你會去私家到檢查, 唔係咩都檢查少d, 叫你如果你係私家到檢查過d咩有咩report就拎返去比佢地做記錄

大宅

MAGGIETAM 寫道:
kk814 ,
如果你未有預產期同埋你而家先4個星期多d佢係會叫你返去睇得密d, 到見到個bb有心跳後就會轉番一個月一次, 同埋佢到時會問你會唔會去政府醫院生, 如果會佢會寫紙比你架, 你話你之前有醫生証明你有佐果張紙你可以去政府醫院排期檢查, 不過去到政府醫院你唔好比佢地知你會去私家到檢查, 唔係咩都檢查少d, 叫你如果你係私家到檢查過d咩有咩report就拎返去比佢地做記錄

唔該晒

首頁

尾頁

跳至