跳至
[2006年] CAR SEATS

首頁

尾頁

別墅

CAR SEATS

hello,

我bb仲未有car seats,如果要買,應該買9m以上(佢座得唔錯), 定係0-12m(我覺得好side) ?-(

最重要係,邊處買最平 咩牌子好呢

複式洋房

Re: CAR SEATS

可晴媽咪,

我買左張二手, 由0-18kg, 牌子係CAM, 禧禧由4個幾月開始用, 張椅好焗, 熱到身水身汗, 一坐上去就瞓, 瞓左就固定唔倒個頭, even加左個頭"cool"(Toy' R You買), 不過好過抱住佢坐車, 又唔安全又累.

如果唔介意二手, ecomama有唔少選擇, 你可以睇睇.

另外之前睇過0/3 baby, 有張由0至36m, $15xx, B字頭牌子, 因一直等唔到實物, 所以買左張二手, 最近見佢有貨, 呢張都唔錯. :-P
該用戶已被刪除

別墅

lillian,

我都好怕焗ge料,我張bb車d料就係好焗,我bb唔肯座,又係side佐
我又唔怕二手wor,但唔知ecomama係邊 $15xx係二手價呀 全新ge咪好貴 please advice

l&k

did your baby like the seats i'll go to Eugene look look. i am the vip of there, hope the cost will be smiliar

複式洋房

可晴媽咪,

$15xx係全新價 - 0/3 baby.
我果張2手只係$500,我見過永安有全新,都係千幾蚊.

ecoo-mama在鰂魚涌,detail click below
http://www.eco-mama.org/zh/

買之前同之後都睇過好多張car seat, 真係唔覺得有邊張會唔焗囉. 如果有,我c6會買過張.
另外可能我個囡覺得自己坐好叻,所以坐自己架車仔,餐搖椅同car seat都從來冇投訴. :mrgreen:

別墅

lillian,

thanks your inf.

我可晴個pat係尖ga,唔likey座,最近仲likey企tim,激死
該用戶已被刪除

大宅

我買o個張坐到3歲架播, 坐得o個幾個月咪好唔化算?

首頁

尾頁

跳至