心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一個與妳一向感情吾係好o既姑仔,如果........

一個與妳一向感情吾係好既姑仔,如果叫妳同佢用錢換佢朋友送的skin care。妳會點?
我真估吾到呢個世界會有人o甘 cheap:tongue: 又吾係搵吾到
蚊蚊媽

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 一個與妳一向感情吾係好o既姑仔,如果........

咁cheap既親戚就無,舊同事就有,人地送月餅券俾佢,佢問我地同唔同佢買!好cheap!同事錢都賺!

男爵府

Re: 一個與妳一向感情吾係好o既姑仔,如果........

同事錢都賺!未輸得過自己人錢都賺!
蚊蚊媽

大宅

姑仔

大宅

我覺得如果有用都無所謂 :lol:

大宅

比我唔會睬佢,就算平左都唔會幫佢買,叫佢留返自己用啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如果係靚野岩用, 平一半, 同埋未用過, 有排到期, 會考慮下 :mrgreen:

我地唔計較, 或者人地經濟有困難, 當豪俾佢

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

絕對同意 miffymiffy當豪俾佢

別墅

多謝我那"超級聰明"的工人姐姐鞭策我加速換人的決心!  更使我懷念舊工人姐姐和我們多年建立的信心與默契!  請工人真的是看你有沒有運氣喔!

大宅

我一定不會買, 好野不會到你,找你笨!

民房

吓............咁既人都有架!!我就唔理佢喇

公爵府

cheap到爆 同禾姑仔不相百仲
manmum 寫道:
一個與妳一向感情吾係好既姑仔,如果叫妳同佢用錢換佢朋友送的skin care。妳會點?
我真估吾到呢個世界會有人o甘 cheap:tongue: 又吾係搵吾到

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原來咁多姑仔都是一樣!
WINNIEYIP 寫道:
cheap到爆 同禾姑仔不相百仲

男爵府

當豪俾佢?!我都好豪下。出親街飲茶食飯都係我兩公婆埋單。佢老公開鋪頭,收入好過我多多聲。佢地一講比錢就左手插右袋。
我姑仔用email問我,到最後我都費時答佢
miffymiffy 寫道:
如果係靚野岩用, 平一半, 同埋未用過, 有排到期, 會考慮下 :mrgreen:

我地唔計較, 或者人地經濟有困難, 當豪俾佢
蚊蚊媽

子爵府

好媽媽勳章

如果其實如果自己有用咪買囉...如果無用就唔買...同埋次次飲茶你地比錢...咁下次飲茶咪AA制囉...

[url=http://lilypie.com][img]

首頁

尾頁

跳至