育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

那裡訂尿片平? 想原箱訂!

那裡訂尿片平? 想原箱訂!

別墅

Re: 那裡訂尿片平? 想原箱訂!

http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

護協有兩種尿片訂。
Welcome to my blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/bluecheung2001

別墅

我唔知你要邊隻牌子的尿片, 我知道係大圍間"國城"藥房賣p&g的產品平, pampers 'S' Size 尿片真係好鬼死平. 荃灣賣$112, 佢都係賣$87. 我都係到買, 有送貨服務.

複式洋房

can u pm 國城 tel no. or address to me
thanks

大宅

咩牌子都無所謂, 我買黎送比個朋友既, 佢囡囡一個月大, 想買一箱 s size 比佢, 可以 pm 聯絡方法比我嗎? thanks!!

sarah622 寫道:
我唔知你要邊隻牌子的尿片, 我知道係大圍間"國城"藥房賣p&g的產品平, pampers 'S' Size 尿片真係好鬼死平. 荃灣賣$112, 佢都係賣$87. 我都係到買, 有送貨服務.

大宅

係咪一定要係 member 先訂得??

2001bc 寫道:
http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

護協有兩種尿片訂。

子爵府

can u pm 國城 tel no. or address to me
thanks

大宅

在網上 search 到, 唔知係咪 lee 間:-

國城參茸中西大藥房
大圍富嘉花園9-10號
2601 0680

打過去問, 原來係無送貨服務 :-(

複式洋房

請問"國城"係唔係大圍果間,同埋PAMPERS 棉柔中碼幾錢呀?

sarah622 寫道:

別墅

大家好對唔住, 我發覺我打錯左個字, 引導大家有唔會: "有"送貨服務 ~ 係"冇"送貨服務."

大宅

咁我想請問"國城"賣Pampers特級棉柔大碼幾錢呀,唔該

首頁

尾頁

跳至
熱門主題