潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊隻牌子的呔好? 最好要詩文得來又有型好看...

想買呔送給好友, 有沒有好提議? 他喜歡著藍色間條恤衫, 應選擇什麼顏色的呔好? 先謝謝各位的意見...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

Re: 請問邊隻牌子的呔好? 最好要詩文得來又有型好看...

我會係Leo買 :-P

禁止訪問

Re: 請問邊隻牌子的呔好? 最好要詩文得來又有型好看...

大宅

如果唔知點襯,你可以去G2000睇睇,當然送禮就不能送G2000啦,不過佢地款多,兼且已經襯好晒恤衫,不似其他較高檔的品牌,幾十條呔一字排開,你要花心思逐條襯。你可以在G2000吸取下idea,有心水就去D靚舖頭揀禮物。

亦要睇閣下之budget,600-700的選擇有傳統的英美牌子如K&C或Brooks Brothers,要再貴D型D就可以睇下Lane Crawford內的歐洲貨,Hugo Boss及Paul Smith就young D,老誠的就有Canali、Zegna或Dunhill。名店如Burberry、Gucci等都有,不過我覺得就係得個牌子,仲會玩多左design,不及之前提及那些牌子好襯。

大宅

其實vivienne westwood都有d好靚0既款架~~
唔會誇張的~

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

GA
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

我老公多數買gucci, hugo boss, comme ca du mode.

子爵府

DKNY唔錯架
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

水晶宮

melodychiu 寫道:
想買呔送給好友, 有沒有好提議? 他喜歡著藍色間條恤衫, 應選擇什麼顏色的呔好? 先謝謝各位的意見...

藍色間條恤衫~
如係淺藍, 我會配 深藍 tie, 有冇圖案都 ok

拎起d tie, 配落d 裇衫睇睇~~

送比人, 我會揀d 大牌子, 精美d , 四正d
eg : hugo boss, dunhill 果d~~

大宅

M & S ---good quality and price

翡翠宮

cour carre ......

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

LV & Gucci

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Zegna is also another classic choice.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

多謝各位的意見, 我會先去G2000看一看襯法, 然後再去看其他大牌子, 希望買左之後他會鍾意啦! :lol:

首頁

尾頁

跳至