自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

今日係我同老公結婚10週年

10 年前今日,早上10 點我爸爸拖我行入教堂,
好快過左10 年了,真係好似琴日發生咁。
我好幸運,老公一如10 年前一樣疼我,
我想同佢講︰老公,多謝你一直對我既容忍,
對我同個仔既愛惜與照顧,仲唔介意我重左十幾磅!!

我希望,我地可以再有好多個10 年,
將來麟仔大左,離開獨立成家了,
我地兩個都可以拖住手行維園,餵吓街貓,好渴望有呢一日。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Re: 今日係我同老公結婚10週年

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1575.gif[/img]
恭喜曬!

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我都祝你10 年後一樣有得曬!!
仲加埋有個乖孩子,好唔好?

ha8mo 寫道:
:tongue: 曬命喲

子爵府

一定會有既

--------------------

我地兩個都可以拖住手行維園,餵吓街貓,好渴望有呢一日。

大宅

男爵府

好媽媽勳章

恭喜

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

kung hei kung hei 呀

希望你地兩個有好多個好多個美滿o既 10 年

子爵府

[size=x-large]恭喜

複式洋房

麟媽媽,

昨天都是我十一年結婚週年........

男爵府

醒目開學勳章

麟媽媽

恭喜恭喜! 係呢,今晚你地有咩節目呀?

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

peachtea,

老夫老妻都係一行3人出去食餐飯,
琴晚好攪笑,亞仔問daddy 送咩比我喎?
亞仔叫佢一定要送介指比媽咪,心型閃閃的!
哈哈!!我老公眼都突埋!心型鑽介?
幾好幾好…..可能要等到25週年?!:mrgreen:

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

BBee,

我都恭喜你地白頭到老!
琴日過得開心嗎?

BBee 寫道:
麟媽媽,

昨天都是我十一年結婚週年........

大宅

How about your Chinese Date ?? I think must be
"Old 8" !!!

My friend "earl" Anniversary and during the dinner , they give the guest "earl" necklace !!!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

naughtyboy,

係呀!年年農曆8 月特別多嫁娶的,
當年係雙春兼潤月,我係農曆潤8 月結婚既。

naughtyboy 寫道:

How about your Chinese Date ?? I think must be
"Old 8" !!!

男爵府

好媽媽勳章

恭喜

男爵府

醒目開學勳章

麟媽媽 ,

你睇阿仔幾錫你,識得叫daddy 送心型鑽介指比你,可能今晚你真係會有驚喜,唔駛等到25週年呢! :mrgreen:

麟媽媽 寫道:
peachtea,

老夫老妻都係一行3人出去食餐飯,
琴晚好攪笑,亞仔問daddy 送咩比我喎?
亞仔叫佢一定要送介指比媽咪,心型閃閃的!
哈哈!!我老公眼都突埋!心型鑽介?
幾好幾好…..可能要等到25週年?!:mrgreen:

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Congratulations 麟媽媽 !! 祝年年有今日 !! Sweet sweet sweet !!!

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至