興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

nokia 6280 字典

anybody know where can download Nokia N6280 字典 ?
我最愛我老婆  :-)

大宅

Re: nokia 6280 字典

6280 本身都有字典囉!

洋房

not included in my pack

大宅

但香港買的行貨全部都有字典。是在"電子秘書"裡。我見過有nokia 其他的字典下載,不過就不要用在6280,好似是6230等。但都試過下載了國內的手機字典,中可以輸入繁體去查英文,但內文出的中文是簡體。

別墅

rat 寫道:
但香港買的行貨全部都有字典。是在"電子秘書"裡。我見過有nokia 其他的字典下載,不過就不要用在6280,好似是6230等。但都試過下載了國內的手機字典,中可以輸入繁體去查英文,但內文出的中文是簡體。

洋房

thanks, i found it. haha. :lol:

大宅

rat 寫道:
我見過有nokia 其他的字典下載,不過就不要用在6280,好似是6230等。

rat:
請問是在哪裡下載呢?
Thank You!
BBball

大宅

其實坊間都仲有好多好好用既字典dl架~~~~~

我都用緊~~~都唔錯架

大宅

cecilia618 寫道:
其實坊間都仲有好多好好用既字典dl架~~~~~
我都用緊~~~都唔錯架

cecilia618:
請問是什麼"好好用既字典"呢?可以告訴我在哪裡可以下載嗎?
Thank You!
BBball

大宅

你可以去
click here
click here
click here

這幾個都可以找到,而且你可以試下,不一定要nokia 的程式,雖然可以畫面未必比得上,但如果用得就算。

首頁

尾頁

跳至